Д-р Еленко Андреев

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Д-р Еленко Андреев

Мнение от hazel »

Здравейте, хора, почвам направо с нещата. Става дума за култовия изпит по История на Латинска Америка. За щастие всичко мина ок, проблемът ми е, че книжката ми е останала при преподавателя (въпросният Еленко Андреев), а той уж вече ги е връщал, но моята явно не. За съжаление не я оставил при някой колега, нито пък в Методическия или долу пре Малджова или Агова, та въпросът ми е дали някой има някакаъв негов телефон (по-добре) или мейл (поне), за да се свържа с него и да ми я даде, че въобще не ми се занимава с преиздаване на студентски книжки точно по сесийно време. Мерси много :)
ИзображениеИзображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Re: Д-р Еленко Андреев

Мнение от HeyGod »

Той ще прави още един изпит,който не е доволен от оценката си.
Аз бях на писмен и на всички ни писа 5-ци,така че със сигурност 3-4 души ще ходят да ги изпита за 6.
Въпроса е,че не знам кога ще стане това.Телефон не даде,каза че щял да ни се обади.
Предполагаме,че ще е петък или понеделник изпита.Ще пиша пак ако разбера.
Как мина устния иначе? На нас не ни се чакаше до посред нощтите и затова на писмен ...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Д-р Еленко Андреев

Мнение от hazel »

Когато влязох в стаята, вече ни караше по бързата процедура, затова минах за около 5-6 минути, в началото повече ги въртеше хората, питаше ги всякакви работи, но като цяло традиционен изпит. Малко панира моментът, че не ти казва например "стига толкова, хайде по другия въпрос" и ти ако не знаеш дали си казал достатъчно или не, можеш да си вкараш страхотен автогол, но ако си чел поне веднъж нещата му, ще имаш някаква представа колко да приказваш.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”