Клуб на Тъмните Изкуства

Всичко за културния живот на студентите

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Dracula
В началото бе словото
Курс: втори

Клуб на Тъмните Изкуства

Мнение от Dracula »

Ave! Колеги, има ли любители на мрачно фентъзи, музика, рисунки, театър?

Основната ми идея е да се събираме любители на горе изброените и да творим заедно, смесени произведения. Текст + музика + театър + рисунки - Всеки каквото може, но произведенията ни да са събразени едно с друго. Давам пример - Лакримоза измисля една мрачна вампирска история, Влад вдъхновил се от текста композира парче (на китарата си примерно), после Елинор нарисува някоя друга сцена от историята , а след това, всичките под режисурата на Сврак правим пиеса, озвучена от Влад.

Надявам се,че схванахте принципно идеята ми. Ще се радвам да споделите мнението си за нея. И ако има желаещи...ще е идеално :)

Е, в краен случай и немрачно фентъзи би ме удовлетворило :)
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Клуб на Тъмните Изкуства

Мнение от Blood Countess »

Дракула, аз по всяка вероятност няма да се включа, но би ми било безкрайно интересно да стана свидетел на крайните резултати от творчеството ви. Би ли се ангажирал да публикуваш в тази тема произведенията ви, за да има по-голяма група от хора достъп до тях? :)
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Аз пък се пошегувах, защото смятам, че ентусиазма на дракула ще се окаже твърде безрезултатен (абе бтв кво стана с форумния роман?) и особено ми допадна избора му на примерни имена :)

А идеята намирам за идиотска по начало. И, изглежда, разбрах шегата на Кристо по грешен начин, та реших да изразя и моето мнение експресивно.

Както и да е, обещавам повече да не мътя водата :)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Я, най-после шанс да се изявя като модератор :geek: Моля щото да спазвате нормите за добро поведение - глупави шеги и особено обидни отговори, свързани с грозни квалификации към потребители не ще да се толерират.
Изображение
Dracula
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Dracula »

Ако се сътвори нещо, то със сигурност ще се погрижим да стигне до повече хора, Blood Countess. До някъде амбицията ми е да вдъхновя някого с тази идея, нямам намерение да набирам желаещи с пот на челото и после да ги юркам да направят нещо, а по-скоро да споделя едно хрумване и ако има активни единомишленици да направим нещо :angel:

P.S. Благодаря за активната намеса на мод-а! Хвала! :cheers:
Публикувай отговор

Обратно към “Култура”