Чесно казано не знаех, че е по истински случай...
ужаси
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Да се включа и аз като заклет фен на ужаса.....
Ми к'во да кажа, аз се кефя и на психариите, и на купищата черва- въпросът е да е направено "реалистично", да повярваш, че има нещо, а не от километри да си личи, че филмът е направен единствено да стряска с тук там някой писък или търкулнала се глава
Абе трябва да има идея!
Иначе най-добрите филми за мен са Мълчанието на агнетата и Ханибал (обожавам Антъни Хопкинс в тая му роля!!!), The saw 1, 2, The ring 1, 2, They.....Погрешен завой не е зле като за кървав филм......Много ме впечатли и "То", въпреки че не ми беше дотолкова страшен, колкото тъжен и депресиращ (както и всичко на Ст. Кинг въобще).....А да, едно време имаше един "Среднощен стопаджия"- много ме беше наплашил, ама не знам сега как би ми се сторил....
Иначе най-добрите филми за мен са Мълчанието на агнетата и Ханибал (обожавам Антъни Хопкинс в тая му роля!!!), The saw 1, 2, The ring 1, 2, They.....Погрешен завой не е зле като за кървав филм......Много ме впечатли и "То", въпреки че не ми беше дотолкова страшен, колкото тъжен и депресиращ (както и всичко на Ст. Кинг въобще).....А да, едно време имаше един "Среднощен стопаджия"- много ме беше наплашил, ама не знам сега как би ми се сторил....

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
За мен най-страшните филми са . . .
За мен най-страшните филми са Опасен Завой, Тексаско клане и Хотела на ужасите.
А за опасен завой даже още не съм го догледал
А за опасен завой даже още не съм го догледал
Преди малко гледах "Вълчият Залив" ( Wolf Creek ) - то що сеч, стрелби, гоненки и кръв беше - думи нямам. Сюжетът: Две моми и един момък тръгват на похождение, навътре в австралийската пустиня, в търсене на метеоритен кратер - известен като "Вълчия Залив". Намират го, едната от момите и момъка се харесват и цАлуват на романтичния фон на австралийския залез. И от тук-нататък, цялата картина рухва
Колата се разваля а разбира се в радиус от 300 км няма кой да им помогне. Помощ обаче идва в лицето на гнусен, стар ловец който ги води буквално на гъза на географията, за да ремонтира колата. Това което, разбира се, не им казва е че преди тях десетки други са намерили смърта си в ръцете му след месеци на мъчения и терор. Не им казва и друго...че има намерение тяхната съдба да бъде същата.
За любителите на жанра, много добро заглавие
Приятно гледане
За любителите на жанра, много добро заглавие
LOVE IS A FORCE OF NATURE
Красивото момче на аватара съм АЗ!!!
Тоз Сайлънт Хил е най безумния филм който някога бях гледалAstral4o написа:Аз този филм го гледах преди няколко месеца и все още си мисля,че е малко тъпичък.Наскоро гледах "When A Stranger Calls" и "Stay Alive",които не са кой знае какво.А иначе ми хареса "Silent Hill",но не успях да разбера защо филмът свърши така![]()
LOVE IS A FORCE OF NATURE
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Мемоарите на една гейша" не е на ужасите... А и си мисля, че е много красив филм.syrditko написа:Тоз Сайлънт Хил е най безумния филм който някога бях гледал...грешка, най-безумния е Мемоарите на Гейшата...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...