В кои други форуми пишете и с какъв ник?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

В кои други форуми пишете и с какъв ник?

Мнение от svetlio.varna »

btw да си кажа още преди някой модератор да ме е локнал, че такава тема действително има, но е от 2006 година и си е за ключ, освен това мисля, че от писалите в нея, само Търговецът_на_кристал е все още активен юзър във форума, та реших да дам начисто :)

е? :alien:
Facebook
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: В кои други форуми пишете и с какъв ник?

Мнение от Kristo »

Хахах, Светльо.... хахаха, Търговеца е тука от 9ти клас... тва преди аз да мога да чета.... и преди в Бургас да пуснат интернет....

Иначе пиша у форума на даскалото си, пак с този ник - Кристо
у форума на стихче.бг - пак Кристо
у фейсбук... хахаха
а и у още един, ама не помня името... поетичен беше нещо...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Всъщност, Кристо, ти нямаш идея колко "почти" прав си.
Виждате ми датата на регистрация, случи се между първи и втори курс, докато тъпеех един следобед в редакцията на "Паралели". Имам обаче и по-стара регистрация, с която имам сигурно десетина-двайсет мнения и чиято парола бях забравила. С малко асоциации и прочее си я припомних, дори влизах в акаунта си миналия месец. Забавно е, но не бих писала пак оттам. Преди да питате за ника - няма значение, минала история е. Обичам си Търговчето, пък и с него ме запомнихте/заобичахте/намразихте всички.

Преди много години (още преди да почна да пиша тук), пишех във форума на "Шоуто на Слави" - имах 2 приятелки, които бяха активни там и реших да видя какво пък толкова има. Оказа се, че - за мое учудване - има много на брой и много интелигентни хора, с които раздумката вървеше страшно качествено (дори повече, отколкото тук, смея да твърдя), но то това е нормално - повечето бяха 35-50-годишни. Като влязох в уни обаче, нямах време да пиша и когато след няколко месеца се сетих за форума и се появих, се беше случила някаква криза и повечето от другарчетата ми там бяха спрели да пишат. И тъй... Иначе още ми се иска да разбера що за човек беше ТРУПОНАРЕЗЕНинс - много странна и много интересна "птица". :king:

През зимния сезон пишех и във форума на http://www.biathlonworld.com - бистрехме биатон-въпросите. Ама вече не. Едно, че май го махнаха (форума, де - сайтът си стои и върши чудесна работа) и второ, че дори да е било за профилактика и да са го пуснали отново, бяхме 20 души и вече можех да предположа какво би казал всеки от тях по даден въпрос с удивителна точност. та така... писна ми просто. Иначе никът ми там беше Ricco_Gross. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Аз пъ във форума на Star Wars Federation Bulgaria съм Ani_is_such_a_dude :oops: .
Последно промяна от Blood Countess на 17 Фев 2010, 00:56, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Пък аз в бгмама :mrgreen: - issues. Както и Направи сам - allshallperish.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Аз пиша само в още един форум, himmania.com, и съм там от 2006-а :mrgreen: За никнейм ми стои собственото ми име. В момента нещата там не са особено активни, но какво да кажа, с този форум имаме история :lol:

Иначе съм писала и по други места, временно. Включително форумът на старото училище и този на FallChildren, където беше нааааай-големият спам, който някога съм виждала. Надминаваше тийн проблем :lol: (сори, Влади, ама ти надали четеш това така или иначе).

И в тийн проблем съм писала. Оооо, там беше яко фън. Още си спомням как един съученик се беше избъзикал, че правил секс с козата на село и сега се притеснявал да не би тя да е бременна. Удивителното е, че доста хора го взеха насерионо :geek:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

е, сега ще те следя, олшалпериш :mrgreen:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

У форума на даскало (ама той умря нещо) - stinkfish
У един субкултурен форум (не го помня май вече) - baldyzata
Като бях 12ти клас писах у форума на УНСС - prudence
Сега май само тук пиша... То няма време
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Хехехе,

писал съм в няколко форума за ролеви игри и в шадоуденс. И в геймърс уъркшоп. И в шоуто на слави. И (почти) навсякъде там съм с един и същи ник. Ама няма да ви кажа какъв е, за да запазя конфиденциалност :Р (беше много забавно, когато се оказа, че мила ми е препоръчвала книги на форума на шадоуденс без нито тя да ме познае, нито аз нея. И го открихме тва 3-4 години по-късно. Много беше забавно :ДДД)

бтв темата е яка. стига да не я обръщаме на спам бунище няма нужда да се изтрива и маха според мене :Р
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А преди колко време си писал във форума на "Шоуто на Слави"? Да не вземе да се окаже, че и с мене се познаваш отдавна... :lol: Струва ми се обаче, че си започнал да пишеш там, след като аз спрях.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Търговецът на кристал написа:А преди колко време си писал във форума на "Шоуто на Слави"? Да не вземе да се окаже, че и с мене се познаваш отдавна... :lol: Струва ми се обаче, че си започнал да пишеш там, след като аз спрях.
Ъммм, не мисля. По-скоро съм си тръгнал преди ти да дойдеш. Тогава бях наистина малък. Да кажем 10-и клас, начи преди 5-6-7 години :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ми значи точно - аз влизах там, когато бях 12. клас. Т.е. преди 5-6-7 години.
Абе, човек... 100% сме се засичали. Ако помниш никове като AnnaNik, deinata, Director, SimVlah, ТРУПОНАРЕЗЕНинс, Beny, Dolli, Zubara, mary manukyan, Ekaterina, nelly, bizte... значи сме писали горе-долу по едно време.

А Дейничката (Евгени) ми беше голям любимец, още помня как на една среща тогава разправяше как синът му си перял сам дънките, като влезел да се къпе. И как с майка му били изключително шокирани. Не беше лоша година и нещо - в крайна сметка май бях натрупала малко под 2000 мнения, преди да си тръгна.
В края на ноември
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

да докладвам раченцето че пише в гбмама :cyclopsani: бай брадър и уочинг ю :lol:
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Търговецът на кристал написа:Ми значи точно - аз влизах там, когато бях 12. клас. Т.е. преди 5-6-7 години.
Абе, човек... 100% сме се засичали. Ако помниш никове като AnnaNik, deinata, Director, SimVlah, ТРУПОНАРЕЗЕНинс, Beny, Dolli, Zubara, mary manukyan, Ekaterina, nelly, bizte... значи сме писали горе-долу по едно време.

А Дейничката (Евгени) ми беше голям любимец, още помня как на една среща тогава разправяше как синът му си перял сам дънките, като влезел да се къпе. И как с майка му били изключително шокирани. Не беше лоша година и нещо - в крайна сметка май бях натрупала малко под 2000 мнения, преди да си тръгна.
Хъх, не помня нищо да ти кажа. Като се замисля даже и за моя ник не съм сигурен какъв беше.

Ма тва беше отдавна, тогава бях малък и още по-глупав отколкото съм сега...

може би defender of the faith съм се писал... а може и да не съм. не помня.
anon is legion
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от anon is legion »

В teenproblem рядно влизам, но там съм KaLpAzAnInU_95
В LARP форума съм Korgoth, но там съм баннат в момента (отново >.>)
Frolic hard
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”