И да убиеш онзи гадният без чийтове. Първата е великаааallshallperish написа:Първата.Azul написа:2-ката ли или първата?
Играете ли компютърни игри?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Re: Играете ли компютърни игри?
Водата също би могла да се измие.
ООО колко пъти умирах докато му видя сметката на тоя кучи син на върха на пирамидата

The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право (I hope so)
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Да си призная честно, доста цикля писи игрички :] Предимно УоУ, но реших че до юли месец няма да си плащам акаунта, защото платя ли си го - да забравя да вляза висше тая година... Та сега съм на Rise of Nations, Warcraft III, Assassin's creed от време на време като ми се доубиват иноверци и така...
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Това във втората ли? Ние с едни пичове вчера почти я врътнахме за към час. Мене най-мн ме дразнят тия кокаляците, мн трудно умират.Azul написа:ООО колко пъти умирах докато му видя сметката на тоя кучи син на върха на пирамидата
Иначе другото, на което до скоро играех в мултиплеър е Call of duty - Modern Warfar II. Лудницаааааа! Мисля, че е най-добрата игра на която съм играла
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз сега играя F.E.A.R. Абсолютна лудница, болница, психодиспансер, 4-ти километър, Карлуково, Раднево, Курило и пр., схващате идеята!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Знам... знам...Vaskes написа:Аз сега играя F.E.A.R. Абсолютна лудница, болница, психодиспансер, 4-ти километър, Карлуково, Раднево, Курило и пр., схващате идеята!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Айде един Сириъс Сам 1 в мрежа?
АЙДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
АЙДЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Да бе. Ти не влизаш в скайпа си, ще играеме СС
.
Аз влязох в някакъв мн застрелян немски сървър и се отказах... Ще си лягам. Беше ми напрегнат ден и ми се драйфа и ме боли глава. Пф.
Аз влязох в някакъв мн застрелян немски сървър и се отказах... Ще си лягам. Беше ми напрегнат ден и ми се драйфа и ме боли глава. Пф.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Сериозния Сам много ми се беше прииграл наскоро и го врънах за пореден път, та за момента си утолих жаждата и сега точно не ми се цъка. :Р
Бтв, наскоро излезе Serious Sam HD: The First Encounter - http://www.youtube.com/watch?v=LLf-0KhTyxU
Бтв, наскоро излезе Serious Sam HD: The First Encounter - http://www.youtube.com/watch?v=LLf-0KhTyxU
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Бе Фиър беше малко скучничка. Стрелба с булет тайм, аптечки на всеки ъгъл... и претенции за страшност. Сладурчето то *aww*
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Че не е трудна - не е, хем на хард играя. После ще я врътна още веднъж на баш хард, дето пише, че е само за мазохисти, тогава може и да не отиват аптечките зян. Ама то и Half Life (включително двойката и прилежащите епизоди) не е труден, ама ми е най-любимият фърст пърсън шутър. :Р
А F.E.A.R. е нещо като смесица между японски хорър и Max Payne, която комбинация много ме радва. И в Макс имаше булет тайм, доволно много пейнкилъри, на места много сходен интериор и екстериор, story-driven геймплей, подобни action sequences, че и виденията във F.E.A.R. напомнят на моменти на кошмарите на Макс, музиката и в двете игри играе огромна роля за изграждането на атмосферата, и двете игри са мрачни, има сходни похвати за допълване на историята като новинарските емисии, телефонните съобщения и т.н.
И след като двата Max Payne-а съм ги играл вече не знам колко пъти, а простотията, която се канят да издадат от Rockstar и която имат наглостта да наричат Max Payne 3 изглежда няма да има нищо общо, а пък Alan Wake засега е Xbox 360 exclusive и не се знае ще излезе ли за PC, то в момента се радвам изключително много най-накрая нещо, което напомня на може би най-любимата ми игра (Max Payne, ако още не е станало ясно
).
Пък и претенциите за страшност са доста по-основателни от тези на Doom 3, да кажем. Там разчитат просто да те стряскат с разни пластмасови чудовища, изкачащи от тъмното, което омръзва след известно време, докато подходът на Monolith e доста по-... subtle.
Е, не може да се сравнява с класическите хорър игри, но това все пак е шутър. (:
А F.E.A.R. е нещо като смесица между японски хорър и Max Payne, която комбинация много ме радва. И в Макс имаше булет тайм, доволно много пейнкилъри, на места много сходен интериор и екстериор, story-driven геймплей, подобни action sequences, че и виденията във F.E.A.R. напомнят на моменти на кошмарите на Макс, музиката и в двете игри играе огромна роля за изграждането на атмосферата, и двете игри са мрачни, има сходни похвати за допълване на историята като новинарските емисии, телефонните съобщения и т.н.
И след като двата Max Payne-а съм ги играл вече не знам колко пъти, а простотията, която се канят да издадат от Rockstar и която имат наглостта да наричат Max Payne 3 изглежда няма да има нищо общо, а пък Alan Wake засега е Xbox 360 exclusive и не се знае ще излезе ли за PC, то в момента се радвам изключително много най-накрая нещо, което напомня на може би най-любимата ми игра (Max Payne, ако още не е станало ясно
Пък и претенциите за страшност са доста по-основателни от тези на Doom 3, да кажем. Там разчитат просто да те стряскат с разни пластмасови чудовища, изкачащи от тъмното, което омръзва след известно време, докато подходът на Monolith e доста по-... subtle.
Е, не може да се сравнява с класическите хорър игри, но това все пак е шутър. (:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
То така, ама претенциите за страх някак не се връзват с герой супермен. Имаше готини моменти - там виденията, кошмарите или каквото се водят - хубави, ама толкова кратки... Шутър с малки елементи на плашене и толкоз. Просто претенциите са ми странни. Даже в заглавието...
А хубави примери много - кошмарът в Макс Пейн беше страхотен. The Cradle в Thief 3 - още повече. Condemned - въй, мамо! и т.н.
А хубави примери много - кошмарът в Макс Пейн беше страхотен. The Cradle в Thief 3 - още повече. Condemned - въй, мамо! и т.н.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Иска ли някой една табла/домино/кораби в скайп
? Може и шах.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Това ми напомня, че преди 6-7 години с чичо ми играхме почти всеки ден фифа в кварталния клуб.Винаги след това(защото аз винаги побеждавах) ушите ми чуваха какво ли не и трябваше да правим 20 минутни разходки след играта за да се успокоим.
The names of the future are stamping of impatience.