Аз имам един въпрос. Имам бал 28 и нещо и предполагам, че ще ми стигне да вляза психология. Та въпросът ми е: някъде прочетох, че изпитите по психология били изключително тежки и че нещата, които се учат по време на кандидатстудентстването, се равнявали само на едно изпитче от 10тте по психология, за които трябва да се подготвяш. Е, честно казано, тези твърдения ме наплашиха..(винаги съм знаела, че е така, но все се надявах, че има надежда да живея по-спокойно отколкото по време на изпитите)
Можете ли да ми кажете как стоят нещата с изпитите, за какъв период от време какъв грамаж трябва да бъде научен и изобщо един мързелив мозък може ли да се справи с такова предизвикателство? xD Защото аз лично се скъсах от учене за изпита по български и литература и бях заприличала на зомби, не съм сигурна как ще се справя с психологията. (аз съм от онези, дето не могат да се концентрират и мисълта им отлита безусетно към други неща - абе предполагам много са така, но затова и питам дали ще мога да имам личен живот xD)