Въпрос
- ceco_sim
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
- Курс: трети
Re: Въпрос
за влизането няма да имаш проблем, но за оцеляването - може би. и все пак успех 
- mindfreak
- В началото бе словото
и аз към Фзф съм се запътил... ама с математика ;] чаткам я ... дано поне на първия предварителен има по-лесни задачи от рано да се оттърва
some people understand, some dont... some people realize, some people wont
http://www.facebook.com/ivan.petev
- ceco_sim
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
- Курс: трети
За ВИЧКИ кандидат-студенти, както и за mindfreak: Ако нямате излишни пари, не се явявайте на кандидатстудентски изпити в СУ, ами просто поработете добре в даскалото, за да си изкарата матурите. Сигурен съм, че те ще са ви по-лесни, пък и колкото и да изкарате, пак ще влезете в нашия любим факултет на АЛМА МАТЕР!!! Всичко това ви го казвам, за да се концентрирате върху ЕДИН изпит и да го вземетe както си трябва, а не да се явявате на 5 различни и все да сте недоволни (това мнение важи за тези, които са уверени в своите знания - ако сте двойкари - пробвайте всички шансове, защото те са измислени за вас, а не за знаещите хора, които знаят какво ги очаква във ФриЗер Факултета
)
-
FocusMocus
- В началото бе словото
- Специалност: Инженерна Физика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Folko
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
Здравейте на всички "бъдещи колеги". Очаква се към октомври месец да съм първи курс - вече си взех изпита със задоволителна оценка и ми предстои само малко битка с администрацията - записване и тн. Във връзка с това бих искал да попитам какво точно представлява "Идентифициране на писмените работи". Разбрах, че трябва да го сторя лично, но задължително ли е за всеки кандидатстващ или само за тези, които си оспорват оценката. Проблемъ е, че съм от провинцията и едно пътуване до София по-малко ще ми се отрази положително.
Поздрави, Б. Димитров.
Поздрави, Б. Димитров.
-
stillife
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Идентифициране на писмените работи означава, че в определения от СУ ден всеки един от кандидат-студентите който иска може да отиде и да си види писмената работа ,грешките в нея и т. н. , но това не е задължително за всички . Ако искаш може да идеш ,но аз лично не съм си идентифицирала работата на нито един от моите изпити миналата година , когато кандидатствах в СУ ,а и не виждам какъв е смисъла след като вече ме бяха оценили + това и аз не съм от София .
Но ти си знаеш най-добре и си прецени дали ще отидеш 
-
Folko
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
Благодаря, това ми трябваше като отговор - няма какво да я гледам, доволен съм. Ще се виждаме из факултета значиstillife написа:Идентифициране на писмените работи означава, че в определения от СУ ден всеки един от кандидат-студентите който иска може да отиде и да си види писмената работа ,грешките в нея и т. н. , но това не е задължително за всички . Ако искаш може да идеш ,но аз лично не съм си идентифицирала работата на нито един от моите изпити миналата година , когато кандидатствах в СУ ,а и не виждам какъв е смисъла след като вече ме бяха оценили + това и аз не съм от София .Но ти си знаеш най-добре и си прецени дали ще отидеш
- mindfreak
- В началото бе словото
каква специалност дириш из факултету
some people understand, some dont... some people realize, some people wont
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Здравей.Folko написа: бих искал да попитам какво точно представлява "Идентифициране на писмените работи". Разбрах, че трябва да го сторя лично, но задължително ли е за всеки кандидатстващ или само за тези, които си оспорват оценката
Във СУ няма такова животно като оспорване на оценка - оценките са окончателни и "идентифицирането" служи само за да си видиш грешките и прочетеш рецензии/поправки.
Поздрави,
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти...