Досиетата Х

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Досиетата Х

Мнение от allshallperish »

Хахаха, явно много ни е психирал всички тоя сериал :lol: . На мен така ми действаше и Пришълеца. Спомням си, че майка ми го гледаше, аз се бях завила с детското си юрганче през глава и съм заспала. А сестра ми като свършил филма ме отвила и ме хвана за гушата с ледени ръце, леле... щях да избия кочината! :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

allshallperish написа:Хахаха, явно много ни е психирал всички тоя сериал :lol: . На мен така ми действаше и Пришълеца. Спомням си, че майка ми го гледаше, аз се бях завила с детското си юрганче през глава и съм заспала.
Ъх... при мен с майка ми беше същото. Само че с обърнати роли. Аз гледах филма, а тя се криеше в другата стая. :shock:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

issoax написа:споко .. няма нужда да се страхуваш .. те така или иначе те отвличат без да разбереш :alien: :cyclopsani:
Е то извънземните радваха. Ама към края сценаристите явно започнаха да откачат, аз най-ясно си спомням един епизод, в който главите на хората се взривяваха. Все още не мога да се отърся от усещането, че съм ходеща граната. :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

allshallperish написа:Хахаха, явно много ни е психирал всички тоя сериал :lol: . На мен така ми действаше и Пришълеца. Спомням си, че майка ми го гледаше, аз се бях завила с детското си юрганче през глава и съм заспала. А сестра ми като свършил филма ме отвила и ме хвана за гушата с ледени ръце, леле... щях да избия кочината! :lol:
Все пак говорим за Джеймс Камерън. Пришълцииии :mrgreen: Най-добрата част поне според мен, Култова. Уникална. :salute:

А що се отнася до Досиетата имаше един епизод с някакъв тип, дето можеше да се превръща във всеки, който си поиска, но най-гадното беше оригиналната му мутра с якоооо изпъкнали скули. Беше яко грозен и отвратителен. :shock:
Другото което не ми даваше мира около тоя сериал е дали е възможно ФБР - то да бъде така подритвано и изигравано от военните, след като то се води основен разузнавателен орган. Още като малък се питах как е възможно военни да кажат на агенти на ФБР, че нямат достъп до еди коя си база. :shock: Също така много пъти съм си задавал въпроса кога най-сетне Молдър и Скъли ще вземат да се "хванат за ръце", ама това май така и не стана. Тия другите двама агенти от 8 и 9 сезон пак не се залюбиха...язък. :bounce:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

верни на принципа където си вадиш хляба не си вади ... иначе и пришълците са мн добри :drunken:
Изображение
Аватар
mazda
От дъжд на вятър
Специалност: Инженерна физика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mazda »

Имаше един епизод с едни котки, дето одираха хората живи и ги обезобразяваха, и май ги изяждаха, и накрая на серията Молдър и Скъли бяха в нещо като мазе и бягайки от тия гадове се чуваше мяукане и дращене и съскане на котки... е тука, при все че съм на 20+ ми се изправи козината и на мен. :shock:
The 4th Law of Thermodynamics:
Don't try to explain the first 3 on a blind date.

Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

mazda написа:Имаше един епизод с едни котки, дето одираха хората живи и ги обезобразяваха, и май ги изяждаха, и накрая на серията Молдър и Скъли бяха в нещо като мазе и бягайки от тия гадове се чуваше мяукане и дращене и съскане на котки... е тука, при все че съм на 20+ ми се изправи козината и на мен. :shock:
Мн е Стивън Кинг, човек :mrgreen: .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Boromir написа:
Crematory написа:Останал ми е един епизод, в който един тип можеше да си променя костната структура и да минава навсякъде :shock:
Това беше най-бруталният епизод. Преди няколко месеца видях ДВД с него в един магазин и тръпки ме побиха. :lol: Е, купих си го, ама и досега ми седи тука до компютъра да ме плаши и още не съм се мобилизирал да го изгледам. Голям шок, ей. :shock:
Кой е тоя, сега ме зарибихте да го погледна. Ти като го имаш на ДВД сигурно имаш номера и сезона, метни го насам да го прегледам :Р
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

MERCES_LETIFER написа:Ех, сега ме зарибихте.
Никога не съм харесвала сериала особено... но щом има такъв мощен психологически ефект, дали да не си го сваля? :scratch:
Абе голяма мода станА всеки да се изказва компетентно колко психология имало във всеки филм и как "мощно" ти ровичкал из съзнанието. Еми баш пък в "Досиетата" няма нито ГРАМ. Това е просто поредната бозалива масовка, идваща от запад с претенции за различност и уникалност.
Виж, Камелчо, "Антихрист" си е друго нещо - там има и психологии, и напрежения, и въздействия на килограм 8) . (И сега тръпнем в очакване на мощна контраатака :mrgreen: ).
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Извинявай -- искала съм да кажа, че въздейства върху психиката на човек.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Smoking Mirror написа:Кой е тоя, сега ме зарибихте да го погледна. Ти като го имаш на ДВД сигурно имаш номера и сезона, метни го насам да го прегледам :Р
Трети епизод от първи сезон, казва се "Squeeze". Сети се що :lol:
Тия дни трябва да взема да го изгледам, ама не знам кой ще се навие да го гледа с мене :oops:
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Blood Countess написа:
MERCES_LETIFER написа:Ех, сега ме зарибихте.
Никога не съм харесвала сериала особено... но щом има такъв мощен психологически ефект, дали да не си го сваля? :scratch:
Абе голяма мода станА всеки да се изказва компетентно колко психология имало във всеки филм и как "мощно" ти ровичкал из съзнанието. Еми баш пък в "Досиетата" няма нито ГРАМ. Това е просто поредната бозалива масовка, идваща от запад с претенции за различност и уникалност.
Виж, Камелчо, "Антихрист" си е друго нещо - там има и психологии, и напрежения, и въздействия на килограм 8) . (И сега тръпнем в очакване на мощна контраатака :mrgreen: ).
Недей така да не издам твоите досиета х, направени въз основа на афектираността ти, докато гледаш сериала. :twisted:

Hands OFF The X- files. Хич, ама хич не е бозичка. С тоя сериал за израснали цели поколения. :bounce:
Изобщо не смятам да коментирам гаври с киното като "Антихрист" в тая сакрална тема. :P
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

MERCES_LETIFER написа:Извинявай -- искала съм да кажа, че въздейства върху психиката на човек.
Извинявай -- нямах конкретно теб предвид, Иринчи. :)
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

А някой гледал ли е епизода 4D от осми или девети сезон (не си спомням много ясно). Мнооого ме израдва. :bounce:

- Of course not!
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

хаха абе ще ме накарате да ги дръпна ... май ама иде сесияя :?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”