Досиетата Х
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Досиетата Х
Понеже няма тема за тоя сериал реших да се пробвам да пусна една, имайки предвид, че ми е най-любим сериал, а по едно време беше и адски популярен, де. Та...какво мислите? Заслужава ли си. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Досиетата Х
Бившият ми го изгледа за 2-3 месеца може би. Всички сезони. Гледаше го през нощта, защото през деня нямаше време. А когато имаше - и през деня. Че понякога и аз гледах с него. Така че - да, сериалът е доста... ъъъъ... увлекателен
Имаше един епизод с едни отвратителни пчели, който като малка ми беше изкарал акъла.
Ама като се замисля - аз всички епизоди съм ги гледала като малка, защото тогава го даваха. И страшно много ми харесваше, все си мрънках за него.
Имаше един епизод с едни отвратителни пчели, който като малка ми беше изкарал акъла.
Ама като се замисля - аз всички епизоди съм ги гледала като малка, защото тогава го даваха. И страшно много ми харесваше, все си мрънках за него.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

еее иска ли питане едно време ми беше любим .. голямо седене до посред нощ да го чакам беше .. че после да ми изкарват акъла с някоя страхотия 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
А кой е гледал филмите? 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
е ся риторични въпроси и филмите съм гледал много ясно 
не си спимням много от тях но помня че не ме грабнаха кой знае колко
не си спимням много от тях но помня че не ме грабнаха кой знае колко
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Same hereissoax написа:еее иска ли питане едно време ми беше любим .. голямо седене до посред нощ да го чакам беше .. че после да ми изкарват акъла с някоя страхотия
И почти както при Силви, само че аз не го гледах много-много с него, защото не можех да спя после, а и баш последният сезон беше повече гнусен, отколкото страшен и интригуващ
Иначе за филмите - първият много ми харесваше, вторият няма почти нищо общо с Досиетата Х. Просто обикновен психо-трилър с Мълдър и Скъли.

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Бе не знам, аз наскоро четох съмарито в уикипедия. Късните сезони ми се виждат безумни. Интересни според мене са първите 3-4, не повече.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
MidwinterSun написа:Бившият ми го изгледа за 2-3 месеца може би. Всички сезони. Гледаше го през нощта, защото през деня нямаше време. А когато имаше - и през деня. Че понякога и аз гледах с него. Така че - да, сериалът е доста... ъъъъ... увлекателен![]()
И на мене ми е останал тоя
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз го гледах, но и аз не можех да спя.
Да не говорим, че сигурно от него ми е постоянният страх, че нощем ще ме отвлекат извънземни
Останал ми е един епизод, в който един тип можеше да си променя костната структура и да минава навсякъде
Както и един друг, с някакви твари, мутирали...не помня какви точно бяха, като червеи.
И с едни девойки, Еви, дето убиваха. Бяха някакъв генетичен експеримент.
Да не говорим, че сигурно от него ми е постоянният страх, че нощем ще ме отвлекат извънземни
Останал ми е един епизод, в който един тип можеше да си променя костната структура и да минава навсякъде
Както и един друг, с някакви твари, мутирали...не помня какви точно бяха, като червеи.
хахах тоя епизод за тоя дето се разтягаше и аз го помняCrematory написа:Аз го гледах, но и аз не можех да спя.
Да не говорим, че сигурно от него ми е постоянният страх, че нощем ще ме отвлекат извънземни![]()
Останал ми е един епизод, в който един тип можеше да си променя костната структура и да минава навсякъде![]()
явно някакви мазохисти сме се събрали тук .. никой не може да спи от страх ама всички гледат
споко .. няма нужда да се страхуваш .. те така или иначе те отвличат без да разбереш
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ех, сега ме зарибихте.
Никога не съм харесвала сериала особено... но щом има такъв мощен психологически ефект, дали да не си го сваля?
Никога не съм харесвала сериала особено... но щом има такъв мощен психологически ефект, дали да не си го сваля?
ами той ефекта може да се обоснове и с възрастта на зрителите така като гледам повечето сме го гледали по тв тогава най дрътите сме били на по има няма 10 12 години 
-
kiss_fairy
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз си мислех, че има извънземни в коридора и ме беше страх да ходя до едното място. Струваше ми се, че виждам извънземни в прозорците... Голям филм. Готин филм. Филмиращ филм какво може да се каже още
) .
Импровизацията е майката на успеха.
Това беше най-бруталният епизод. Преди няколко месеца видях ДВД с него в един магазин и тръпки ме побиха.Crematory написа:Останал ми е един епизод, в който един тип можеше да си променя костната структура и да минава навсякъде![]()