Кой беше последният филм който гледа ...?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: Кой беше последният филм който гледа ...?

Мнение от Zahariev »

Явно нямаш вкус за такива филми.

Кофти за теб. ;)

The names of the future are stamping of impatience.
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Какви са тези филми, за които трябва да м ие кофти?!
Дулата и Гепи ми харесват, не са ми някакви любими де. Pulp Fiction няма как да не го харесвам, Кучетата малко по-малко. Thursday не беше лош, макар и нищо особено, Kiss Kiss Bang Bang си е як в модерния Чандлъров LA, повече забавен, 2 Days in the Valley по-скоро средна работа, но с някои добри моменти. Друго.. не съм гледал Lucky Number Slevin, Layer Cake, Smokin' Aces, на Ричи Револвера ама все някога ще ги видя.
На Рокенрола умрях от скука, не ми беше и смешно, бавен, протяжен, досаден, скучни герои и най-вече нищо ново. И True Romance ми беше доста скучен, но него го гледах отдавна.
Сетих се и за Coldblooded, който се оказа някаква приятна чернокомедийна следобедна изненада по телевизията.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

След сигурно половин година чакане, най-сетне изгледах "Жената на пътешественика във времето". Вече определено мога да формулирам какво ме подразни и в "Тетрадката", защото усещането наистина е същото: просто не се поддавам на емоционален шантаж, това е. Хванали хората една драматична история и трупат, трупат, трупат върху нея, докато направо ти втръсне. И накрая вкарват една нишка светлина, която трябва окончателно да те съсипе след всички тегоби, които си видял на екрана. Видял, а не "съпреживял" - това им е проблемът.
Аз така го виждам. Не че е лош - просто категорично не е мой тип. Има къде-къде по-непретенциозни заглавия, на които съм проливала реки от сълзи. Този накрая си беше точно емоционален рекет, все едно се опитват да те накарат да се разревеш насила. Ами... не става.

Но ако сте харесали "Тетрадката", гледайте го. Бас ловя, че проооооосто... ще се влюбите в историята. :shaking2: Мен ме е яд, че го чаках с такова нетърпение.
М, още нещо - ако не се приема буквално, може да мине, един вид. Ако е мислен като някаква голяма, цяла, завършена метафора. Иначе не хваща.

Сега чакам по същия начин и "Шерлок", но за него нямам съмнения. Скоро ще се гледа - определено.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Barfly

Мики баси ненормалната игра Рурк
и Фей Дънуей

Ч а р л с Б у к о в с к и
братле
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

НАМЕРЕТЕ МИ BONDOCK SAINTS II All Saints Day!!! МОЛЯ ВИИ!!!

Свалих вече два торента, който са да си *** *амата. Не мога да го открия тоя филм никъде читав. Не мога :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
JustHuman
В началото бе словото

Мнение от JustHuman »

allshallperish, рано е... според имдб е излязъл на тези места... едва ли и по много кине са ги давали, като се има предвид оскъдния брой градове... Може да изчакаш да им изкочат на двд...

USA 19 October 2009 (Boston, Massachusetts)
USA 30 October 2009 (limited)
Canada 4 November 2009 (Toronto)
Canada 13 November 2009 (limited)
USA 13 November 2009
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

El orfanato. Доста добър. Нелоша история (първоначално подозирах каква ще е развръзката, после реших, че все пак няма да стане така, пък накрая, когато точно така стана в крайна сметка бях изненадан :lol: ), много добра игра и изключителна режисура. Браво на испанците за пореден път.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

"No Reservations"
Симпатичен и определено има няколко сериозни плюса: опера (да не повярва човек колко намясто изглеждаше като част от форплея), хубава храна (с леко еротичен елемент) и Аарън Екхарт (когото официално обявявам за един от тримата най-красиви руси и синеоки мъже, попадали пред погледа ми).
И сцената с rare steak-а беше просто един път. :)

Ей, страшен саундтрак (дори и ако оставим настрана Пучини). :bounce: Най-добре подбраните песни към филм напоследък. :drunken:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

The Fall

Приятно филмче, особено сцената, в която гадната мацка казва на нашия пич, че всички гадости, които му е причинила, са, за да провери дали наистина я обича - "Now we are free to follow our hearts". А той хвърля медальонът й с форма на сърце в пропастта, отговаряйки: "Follow your heart".
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Търговецът на кристал написа:"No Reservations"
Симпатичен и определено има няколко сериозни плюса: опера (да не повярва човек колко намясто изглеждаше като част от форплея), хубава храна (с леко еротичен елемент) и Аарън Екхарт (когото официално обявявам за един от тримата най-красиви руси и синеоки мъже, попадали пред погледа ми).
И сцената с rare steak-а беше просто един път. :)

Ей, страшен саундтрак (дори и ако оставим настрана Пучини). :bounce: Най-добре подбраните песни към филм напоследък. :drunken:
Уникална роля прави в Черният рицар. :bounce:
Последно промяна от camel на 11 Яну 2010, 17:02, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Арънчо снощи го гледах в Love Happens - дълго ще приеживявам този емоционален удар! Повече от 2 часа в излишно дълги сцени, бозави диалози и не много убедителна актьоркса игра. А бе... :pukeright:

Та затова да измия поне малко въпросното творение от съзнанието си - гледах и аз като Ели Жената на пътешественика във времето. И съм напълно съгласна с нея - чист емоционален жантаж (много ми харесва изразът между другото, ще имам да ти давам 5 ст., Ели :mrgreen: ). Определено не съжалявам, че го гледах, филмът си е хубав, просто мисля, че лично при мен не постигна ефекта, който вероятно са планували. А Тетрадката така и не съм го гледала още, но и сякаш нямам намерение... :alien:

Последният на кино - Черната мълния. Много много приятен филм, динамичен, с доста свежи реплики и хрумвания. Иначе като сюжет - руският Батман. :lol:
Между другото половината актьори са от 12 на Никита Михалков, а другата половина - от Ночной дозор, лошковеца играе актьорът, който беше Завулон там - тоя човек никога няма да мога да си го представя в позитивна роля вече. :bom:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

О, Бети, аз "Love Happens" го загледах почти веднага, след като излезе. Имайки предвид, че основно гледам романтични филми, можеш да си представиш колко зле трябва да е бил, за да го изтърпя до около двайстата минута (с почивки :lol: ). Един от най-тъпите филми, които съм гледала (силно подозирах, че нататък няма да стане по-добре).
Но Аарън изглежда... :drunken: :oops: Особено в тоя "No Reservations".

Иначе за "Жената..." Ми да, така си е. Не знам колко наивен и необлъскан от живота трябва да си, за да се трогнеш наистина от него. Пък лафа няма проблем да го ползваш, още повече, че в моя вариант е с "ш" в началото. :lol: :lol: :lol: Наистина не виждам по-адекватно определение за естеството на тоя филм. Разочарова ме.
В края на ноември
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Аз пък бих нарекъл Леон евтин емоционален шантаж. Но пък някои ще кажат, че е шедьовър. :D
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society.
Много добро. Не колкото първите два Ghost in the Shell (които са ми най-любимите анимета изобщо и едни от любимите филми по принцип), но пак е добро.
Заключено

Обратно към “Други”