София - Транспорт.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: София - Транспорт.
Аз на китайски ли говоря?
Нали казах, че контрольорите са мръсна сган и с тях се спори до дупка? И за нищо не може да им се довериш.
Негова е грешката, сори. Очевидно са го преметнали.
Нали казах, че контрольорите са мръсна сган и с тях се спори до дупка? И за нищо не може да им се довериш.
Негова е грешката, сори. Очевидно са го преметнали.

и аз да попитам, искам да си извада карта за 6 месеца или по- малко няма значение, но така че да обхване летния период. Примерно отивам май месец дали ще ми издадат или не, и само студ. книжка ли ми трябва а уверение?
никакъв проблем аз винаги така правя 2 пъти по 6м никога не са ми правили проблеми
само да добавя, понеже съм магистратура, че в книжката си пише едногодишен курс на обучение, дано не гледат много много
Най-вероятно ще гледат. Неведнъж съм виждала да се разправят с подобни случаи.

това се знае има няма месец ако не и повече .. и толкова ли е страшно 4,50 .. цели 2 бири 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
К*Р за градския транспорт.
За жалост с'я временно съм без кола и се наложи да ползвам грипозния 94 да ида на контролно, да го е*а. То е друг въпрос доколко е разумно да има такова понятие като контролни в магистърската степен... но на общия фон от знания са логични. Не че и с бол контролни ще се повиши нивото от знания, щото чук нищо не знаят горките
но гадното е, че лично на мен ми губят времето.
А това не ми харесва.
Колкото до транспорта... Той многократно е доказвал, че и 10 лв. да е билетчето и без пари да го направят - същата - качеството няма да мръдне от сегашното си непоклатимо равнище.
Иначе метро съм ползвал от октомври насам главно в почивни дни и смее да спори с някакъв евро образец. Ако беше така и през делничните, щеше да си оправдае напълно левчето
Пък гробниците, които движат наземно... без коментар - делничен ден ли е, предпразничен или празничен.
Абсолютна скръб

За жалост с'я временно съм без кола и се наложи да ползвам грипозния 94 да ида на контролно, да го е*а. То е друг въпрос доколко е разумно да има такова понятие като контролни в магистърската степен... но на общия фон от знания са логични. Не че и с бол контролни ще се повиши нивото от знания, щото чук нищо не знаят горките
Колкото до транспорта... Той многократно е доказвал, че и 10 лв. да е билетчето и без пари да го направят - същата - качеството няма да мръдне от сегашното си непоклатимо равнище.
Иначе метро съм ползвал от октомври насам главно в почивни дни и смее да спори с някакъв евро образец. Ако беше така и през делничните, щеше да си оправдае напълно левчето
Пък гробниците, които движат наземно... без коментар - делничен ден ли е, предпразничен или празничен.
Абсолютна скръб

- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
We've been screweeeed 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И едни много дебели баби с огромни торби се блъскаха като обезумели.... Ужаст! 
Into the endless we ride... 
Както казаха колегите по-горе, покачват се само цените, а качеството си седи на едно място - никакво! Защо трябва да се тъпчем като зайци в мизерните 94 и 280, които така или иначе си идват, когато си искат и на всичкото отгоре да си плащаме прекомерно висока цена затова? ба*ти хората... честно..
До сега съм си била винаги редовна и стриктна, но това вече е безобразно!!!!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Мацка, аз съм го казал, бре.Prudence написа:Както казаха колегите по-горе, покачват се само цените, а качеството си седи на едно място - никакво! Защо трябва да се тъпчем като зайци в мизерните 94 и 280, които така или иначе си идват, когато си искат и на всичкото отгоре да си плащаме прекомерно висока цена затова? ба*ти хората... честно..
Решението е личен автомобил.
Проблема е, че много "гъзари" - льольовци и педеруги с коли се навъдиха, а между тях и - блондита, които ги уважавам само заради цвета на косата им и други умения, а не шоферските им такива...
Охххххххх... само да взема другия автомобил... Бърз и яростен е
...
Разкатал съм ги сите столични рейсъри.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Да, но личен автомобил всекиму = още по-фамозни задръствания.