Здравейте, имам един въпрос.
Как седи организацията с изпитите в СУ. Днес една колежка ми спомена, че ако се явя утре на един изпит редовна сесия и изкарам 2, директно отивам на ликвидация. Има ли истина в нейните думи. Става въпрос за книгознание?
Въпрос, относно изпит/
Модератор: sientelo
Re: Въпрос, относно изпит/
Ако имаш 2 сега,отиваш на поправка септември.
А защо няма поправителна сесия, а директно за септември (на ликвидация) ?
Можеш ли да ми разясниш по-подробно как стоят нещата с изпитите, поправителните и ликвидациите в СУ, тъй като до преди малко ми обясняваха, как ако не си го вземеш на редовния изпит, има поправителен и след това ако не го вземеш отиваш на ликвидация септември месец. А и става въпрос за двусеместриален предмет.
А ако не отида утре, на редовния, със сигурност ли ще има втора дата преди септември?
А ако не отида утре, на редовния, със сигурност ли ще има втора дата преди септември?
Няма значение дали е двусеместриален.Кога имаш дати?САмо сега , или една сега, една юни?Значи, ако на редовната сесия имаш 2, независимо дали сега или лятото,поправката е септември за всички.Ако не го вземеш записваш с условен и го чистиш другата година.Тогава се явяваш или на съответната дата на зимна или юнска сесия,или на септември пак.Има ликвидационни дати, но те са само за сем.завършили.Това е в общи линии.
Ти си задочно разбирам....Ами задочното имате по две дати по принцип, но се случва понякога и да не дадат.Ако има втора дата обаче, на нас в ЮФ не ни дават да се явяваме два пъти в рамките на една сесия.т.е ако имаше 2 сега отиваш на септември.
Да,благодаря,това отговори на въпроса ми-ако ида утре и имам 2-отивам на септември,ако не ида утре, мога да отида през януари(ако имам дата)... благодаря много