Единен приемен изпит в СУ !
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Единен приемен изпит в СУ !
Горд съм,че съм част от последния випуск 2009,който е развивал теми по история и литература за да влезе право в СУ!Поне победата на тези,които влязохме бе наистина сладка и заслужена!Радвам се,че не ме застигнаха тези промени...само това мога да кажа...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
И на тази кандидат-студентска кампания ще се развиват теми.RA[sgB] написа:Горд съм,че съм част от последния випуск 2009,който е развивал теми по история и литература за да влезе право в СУ!
Поне да се беше научил да пишеш, а не само да кълвеш теми...Горд съм,че съм част от последния випуск 2009,който е развивал теми по история и литература за да влезе право в СУ!Поне победата на тези,които влязохме бе наистина сладка и заслужена!Радвам се,че не ме застигнаха тези промени...само това мога да кажа...
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Не знаех, че признак на неграмотност е заместването на 'у' с 'и' в хода на бързото писане. Просто ми е писнало от такива злобни коментари за такива незначителни грешки. 
Компютърни науки 1 курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
Не мисля, че забележката се отнасяше за теб, morfei
По-скоро ставаше въпрос за граматичните грешки на горния потребител 
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Пиша си достатъчно грамотно,не се притеснявай за мен!Това,че не съм си дообмислил изцяло изречението в интернет пространството е смешен критерий за каквито и да е обвинения!P.S. Развиващи теми няма да има другата година,не знам защо не сте го разбрали!kampong написа:Поне да се беше научил да пишеш, а не само да кълвеш теми...Горд съм,че съм част от последния випуск 2009,който е развивал теми по история и литература за да влезе право в СУ!Поне победата на тези,които влязохме бе наистина сладка и заслужена!Радвам се,че не ме застигнаха тези промени...само това мога да кажа...
- _sonrisa_
- Флъдзила
Другата година - да, но на тази кандидатстудентска кампания пак ще са си теми
Т.е. не ние сме последният випуск влязъл по добрия стар начин, а сме Предпоследният 
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Ами дано вие да сте прави и поне още една година да има такъв изпит!
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ще има
Пък и би било много кофти номер да кажат на кандидатстващите, че има промяна във формата на изпита, когото сигурно вече са почнали да се готвят 
Няма да е смешно, ако нивото на матурата е наистина високо. Не си спомням кога нито кой го каза, но било нереално с матури да има толкова много завършили средно образование. Това изказване предполага реформи или най- малкото завишаване на трудноостта на матурата._sonrisa_ написа:Това пък, че учебната година ще започва от септември от къде дойде?!
А иначе.. това с тестовете е страшна работа.. Не стига, че правят по милион класирания и накрая допускат и хората дето са изкарали 3-ки на Поправителната матура, а сега положението ще се превърне в трагично. Дано поне оценяването не бъде толкова измислено като на тестовете в УНСС..
А дали ще завишат нивото на матурата - искрено ме съмнява. Защото дори и сега, когото е направена като за идиоти, има хора дето не могат да я издържат. А камо ли ако завишат критериите - ще има доста, които просто няма да могат да изкласят. Така че да се приема с матура за по-сериозните специалности ще е просто смешно!
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Критериите на матурите трябва да бъдат ЗАНИЖЕНИ - много са трудни.
В СУ трябва да може да се влиза с резултатите от дипломата и то за всички специалности - не само за хуманитарните!
И преди всичко трябва да има квота за студентите от София - да не надвишават 50%!!!
В СУ трябва да може да се влиза с резултатите от дипломата и то за всички специалности - не само за хуманитарните!
И преди всичко трябва да има квота за студентите от София - да не надвишават 50%!!!
-Каква е разликата между Сашо и мъж с мустаци?
-Сашо не е мъж.
-Сашо не е мъж.
ахаха днес сте направо изумителниBojjo написа:И преди всичко трябва да има квота за студентите от София - да не надвишават 50%!!!
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Bojjo написа:Критериите на матурите трябва да бъдат ЗАНИЖЕНИ - много са трудни.
Аз пък искам студентите от София да са 99% и да влизат единствено с общ успех от дипломата
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
issoax написа:ахаха днес сте направо изумителниBojjo написа:И преди всичко трябва да има квота за студентите от София - да не надвишават 50%!!!![]()
завивайте се нощем бе хора студеничко е вече
.. от какъв зор пък да я въвеждат тая квота 1 разумно обяснение можеш ли да даеш
Целият пост е за ценители!
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън