Единен приемен изпит в СУ !

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Единен приемен изпит в СУ !

Мнение от RA[sgB] »

Горд съм,че съм част от последния випуск 2009,който е развивал теми по история и литература за да влезе право в СУ!Поне победата на тези,които влязохме бе наистина сладка и заслужена!Радвам се,че не ме застигнаха тези промени...само това мога да кажа...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

RA[sgB] написа:Горд съм,че съм част от последния випуск 2009,който е развивал теми по история и литература за да влезе право в СУ!
И на тази кандидат-студентска кампания ще се развиват теми. :wink:
kampong
В началото бе словото

Мнение от kampong »

Горд съм,че съм част от последния випуск 2009,който е развивал теми по история и литература за да влезе право в СУ!Поне победата на тези,които влязохме бе наистина сладка и заслужена!Радвам се,че не ме застигнаха тези промени...само това мога да кажа...
Поне да се беше научил да пишеш, а не само да кълвеш теми... :?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Не знаех, че признак на неграмотност е заместването на 'у' с 'и' в хода на бързото писане. Просто ми е писнало от такива злобни коментари за такива незначителни грешки. :x
Компютърни науки 1 курс
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Не мисля, че забележката се отнасяше за теб, morfei :) По-скоро ставаше въпрос за граматичните грешки на горния потребител :P
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

kampong написа:
Поне да се беше научил да пишеш, а не само да кълвеш теми... :?
Пиша си достатъчно грамотно,не се притеснявай за мен!Това,че не съм си дообмислил изцяло изречението в интернет пространството е смешен критерий за каквито и да е обвинения!P.S. Развиващи теми няма да има другата година,не знам защо не сте го разбрали!
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Другата година - да, но на тази кандидатстудентска кампания пак ще са си теми :P Т.е. не ние сме последният випуск влязъл по добрия стар начин, а сме Предпоследният ;)
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

Ами дано вие да сте прави и поне още една година да има такъв изпит!
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ще има :) Пък и би било много кофти номер да кажат на кандидатстващите, че има промяна във формата на изпита, когото сигурно вече са почнали да се готвят :)
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

_sonrisa_ написа:Това пък, че учебната година ще започва от септември от къде дойде :) ?! :)
А иначе.. това с тестовете е страшна работа.. Не стига, че правят по милион класирания и накрая допускат и хората дето са изкарали 3-ки на Поправителната матура, а сега положението ще се превърне в трагично. Дано поне оценяването не бъде толкова измислено като на тестовете в УНСС..

А дали ще завишат нивото на матурата - искрено ме съмнява. Защото дори и сега, когото е направена като за идиоти, има хора дето не могат да я издържат. А камо ли ако завишат критериите - ще има доста, които просто няма да могат да изкласят. Така че да се приема с матура за по-сериозните специалности ще е просто смешно!
Няма да е смешно, ако нивото на матурата е наистина високо. Не си спомням кога нито кой го каза, но било нереално с матури да има толкова много завършили средно образование. Това изказване предполага реформи или най- малкото завишаване на трудноостта на матурата.
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
Bojjo
В началото бе словото

Мнение от Bojjo »

Критериите на матурите трябва да бъдат ЗАНИЖЕНИ - много са трудни.
В СУ трябва да може да се влиза с резултатите от дипломата и то за всички специалности - не само за хуманитарните!
И преди всичко трябва да има квота за студентите от София - да не надвишават 50%!!!
-Каква е разликата между Сашо и мъж с мустаци?
-Сашо не е мъж.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Bojjo написа:И преди всичко трябва да има квота за студентите от София - да не надвишават 50%!!!
ахаха днес сте направо изумителни :lol: :lol: завивайте се нощем бе хора студеничко е вече :roll: .. от какъв зор пък да я въвеждат тая квота 1 разумно обяснение можеш ли да даеш
Изображение
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения

Мнение от La_Contessa »

Bojjo написа:Критериите на матурите трябва да бъдат ЗАНИЖЕНИ - много са трудни.
В СУ трябва да може да се влиза с резултатите от дипломата и то за всички специалности - не само за хуманитарните!
И преди всичко трябва да има квота за студентите от София - да не надвишават 50%!!!

Аз пък искам студентите от София да са 99% и да влизат единствено с общ успех от дипломата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

issoax написа:
Bojjo написа:И преди всичко трябва да има квота за студентите от София - да не надвишават 50%!!!
ахаха днес сте направо изумителни :lol: :lol: завивайте се нощем бе хора студеничко е вече :roll: .. от какъв зор пък да я въвеждат тая квота 1 разумно обяснение можеш ли да даеш

Целият пост е за ценители!
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ценители на какво .. трева може би :mrgreen: :lol: :lol:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”