Надомна работа чрез Интернет
Модератор: fluffy cloud
Re: Надомна работа чрез Интернет
определено не са много,но ако имаш реферали се докарват чат пат 
ако може числа
всеки си има различни разбирания за не много
.. а и предполагам че и рефералите тр да копат здраво .. едва ли ти дават пари за 1000 неактивни реферала
.. та мисълта ми е ти с колко реферала си по колко време на ден отделяш за това нещо и колко парички ти идват 
ami az za momenta sam s po 1 referal,zashtoto se zanimavam ot skoro i iskarvam po okolo 0.2$ dnevno kato otdelqm po okolo 1 chas!
choveka kam,koito sam se prikachila i sam mu az referal se zanimava ot dosta vreme i izkarva po 2-3$ na den i ne sedi daje i 1 chas,no nz kolko referali ima
choveka kam,koito sam se prikachila i sam mu az referal se zanimava ot dosta vreme i izkarva po 2-3$ na den i ne sedi daje i 1 chas,no nz kolko referali ima
http://www.buxgolden.com/?ref=raycheto
тук се правят и без реферали средно по 0.5$ на ден а с реферали и повечко...на ден-за 30 мин отделено време става въпрос
тук се правят и без реферали средно по 0.5$ на ден а с реферали и повечко...на ден-за 30 мин отделено време става въпрос
Последно промяна от raycheto на 18 Ное 2009, 15:48, променено общо 1 път.
ако си 8ми клас и не ти дават за цигари ясно ама 2-3$ на ден то за тока на компа и нета няма да стигнат 
ами да но аз съм бременна и така или иначе нямам кво др да правя и поне да цъкам с мишката мога!при полужение че се регнеш в 10 сайта и общо за тях ако си умен и знаеш как отделиш 1-2 часа и изкараш 5-6$ за деня....да ти кажа предпочитам ги пред 0та !!
а спечелила ли си някакви реални, истински пари, с които да можеш да си купиш например един сандвич?
ами аз лично още не съм понеже се занимавам от 3-4 дена,но момчето което ми каза сайтчетата си печели редовно! той ми е познат, който се занимава от одавна с това
занимава се отдавна и печели по 2$ на ден дпкато стигнеш до положение да печелиш нещо над тока за компа и нета кой знае колко ще мине .. аз лично намирам тия сайтове за пълна загъба на време 
Напълно подкрепям горното мнение!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
регистрирах се на един да видя какво е. поцъках малко и в крайна сметка ми даде 0.0019... не съм много на 'ти' с математиката, ама това не е ли 0.1 от 1 цент. не знам кога почват да се правят някакви реални пари...