Публична администрация
Модератор: Boromir
Публична администрация
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ей това винаги ми е много забавно като пита някой - "какъв ще стана като завърша"?!? ами какъвто искаш ще станеш и за каквото ти стигнат възможностите. даже медицина като учиш не ставаш просто "лекар", а се специализираш в нещо си... почни си следването, ориентирай се, ще намериш какво да станеш, от всяко следване могат да се извлекат ползи. сегашния президент като е учил история, какво - за учител ли се е готвил или е знаел може би, че ще стане президент?!? никой не може да ти каже какъв ще станеш, нали не очакваш някой отсега да ти предложи работа...Caramell написа:Да и мен това ме интересува.Ако завърша тази специалност като каква ще мога да си намеря работа
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
nrggirl и iliyan, имате право до някъде, но все пак, ако ходиш да учиш някъде, трябва да знаеш какви преспективи ти дава това образование. Както във ФМИ (за там съм виждала, сигурно го има и на други места) пише за всяка специалност евентуални професии, които ще можеш да упражняваш след дипломирането.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
бтв, не знам дали знаеш ама Монката Паси е завършил ФМИ, само че не знам точно коя специалностiliyan написа:Абсолютно, Енерджи!
Поне във форума не ми задавате един смотан въпрос. Браво! Който ме е питал, коя специалност съм, първата му работа е да се изцепи - "И даскал ли искаш да ставаш?" Какво да им казвам на такива? "Да, да" и да се кефят.![]()
![]()
![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ааа, никакъв извод не правя, то политик можеш да станеш каквото и да си завършил, по-скоро изводът е, че няма значение какво си завършил - ако искаш да станеш политик, си ставаш дори да си завършил Източнокитайския университет (тва пък откъде го измислих
). все едно де, мисля че схванахте идеята
...
п.п. а и за ваше огромно съжаление и за наше всеобщо нещастие повечето политици са от ЮФ, така че...
п.п. а и за ваше огромно съжаление и за наше всеобщо нещастие повечето политици са от ЮФ, така че...
Последно промяна от nrggirl на 30 Апр 2006, 12:16, променено общо 1 път.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!