Благодаря
Изпитът по социална психология?
Модератор: Шепот
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
Изпитът по социална психология?
Моля някой от по-горните курсове да ми обясни, ако желае, какво точно представлява този изпит? От къде да уча за него? На изпит или курсова работа е по-добре?
Благодаря
Благодаря
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
Re: Изпитът по социална психология?
Май с курсова, поне така ми казаха колеги, аз си ходих на изпит. Учих от лекции и от някакви снимани странички, но идея вече нямам какви бяха. По-добре някой с по-ясни спомени да ти отговори по-конкретно.
~ Кътчето ~
- george.merlin
- Драскач
Какво предтавлява самият изпит - тест, тема, нещо друго?
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
Два въпроса от конспекта, по които пишете. Или три, не съм вече съвсем сигурна.
~ Кътчето ~
- george.merlin
- Драскач
Благодаря много, Шепот. Май само ние двамата с тебе влизаме в подфорума на ФЖМК, или поне само ти ми отговаряш. 
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Кажи ми кой е преподавателят ти, за да ти кажа какъв ти е изпитът"
Народна мъдрост
Народна мъдрост
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- george.merlin
- Драскач
Мислех, че има само един: проф.дфн М.Драганов
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нищо не ми говори
На нас /психолозите/ не ни води той занятията и явно няма да мога да помогна... Съжалявам.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Бе май е по-добре с курсова. Аз поне натам клоня.
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
По-добре е курсова. 95% имат отлични оценки на курсовата. В повечето случаи дава теми (всъщност ти си предлагаш), които са близки до теб, често лични изживявания. Общо взето си правиш нещо като самоанализ, в курсовата даже май не държи и да се вкарва теория, а да види как разсъждаваш... нещо такова беше. СП е яко.
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Почти по всички предмети курсовата е за предпочитане (когато има възможност за такава, разбира се). СП не е изключение.
По мое време изпитът беше 3 въпроса, пишеш по 2 от тях по избор. Вярно, отдавна беше, но пък проф. Драганов е на възраст, на която едва ли ще си промени привичките.
Ако много държиш да четеш от източник, различен от лекциите - вземи си книжките на Сава Джонев. "Социална психология" се казват, 5 томчета са (малки по обем), от тях биха ти свършили работа първите 4, защото последната е помагало за работа с SPSS, което на теб не ти трябва. Уловката е, че някои от темите от конспекта на Драганов липсват в тези книжки, други пък са развити свръхподробно. При всички случаи, лекциите ще ти трябват.
А той обясни ли ви вече за бащата на Аристотел?
Този човек с това ще го запомня - както и с факта, че ни караше да се кълнем, че не сме преписвали на изпита (отличниците, де). 
А, да - и с това, че ми разправяше как си пеел арията на Филип от "Дон Карлос", докато си копал лозето. Той беше първият преподавател, с който изпаднах в конфликт във ФЖМК. Още в първи курс, смятай. През следващите 3 години имаше само още двама.
По мое време изпитът беше 3 въпроса, пишеш по 2 от тях по избор. Вярно, отдавна беше, но пък проф. Драганов е на възраст, на която едва ли ще си промени привичките.
Ако много държиш да четеш от източник, различен от лекциите - вземи си книжките на Сава Джонев. "Социална психология" се казват, 5 томчета са (малки по обем), от тях биха ти свършили работа първите 4, защото последната е помагало за работа с SPSS, което на теб не ти трябва. Уловката е, че някои от темите от конспекта на Драганов липсват в тези книжки, други пък са развити свръхподробно. При всички случаи, лекциите ще ти трябват.
А той обясни ли ви вече за бащата на Аристотел?
А, да - и с това, че ми разправяше как си пеел арията на Филип от "Дон Карлос", докато си копал лозето. Той беше първият преподавател, с който изпаднах в конфликт във ФЖМК. Още в първи курс, смятай. През следващите 3 години имаше само още двама.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- george.merlin
- Драскач
Може би малко си е променил навиците, защото още не ние говорил за Аристотел и лозето си. Иначе - взех курсова работа. Каза, че съм избрал много интересна тема, сега остава и да я разработя интересно.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За операта беше в непосредствен разговор в кабинета му, точно когато отидох да се консултирам за темата си за курсова работа. Вбесих се толкова много, че си излязох, затръшвайки вратата.
И ходих на изпит.
А за бащата на Аристотел историята е интересна, ама така и не разбрах тогава откъде дойде и каква връзка имаше с лекцията му.
...
Каааакто и да е - нали ти казвам. За 4 години, конфликт с 3-ма преподаватели. Последният беше след като вече бях завършила семестриално дори. Хубави хора са събрани във ФЖМК, дума да няма.
Липсва ми това място, ама... уви...
Успех!
А за бащата на Аристотел историята е интересна, ама така и не разбрах тогава откъде дойде и каква връзка имаше с лекцията му.
...
Каааакто и да е - нали ти казвам. За 4 години, конфликт с 3-ма преподаватели. Последният беше след като вече бях завършила семестриално дори. Хубави хора са събрани във ФЖМК, дума да няма.
Липсва ми това място, ама... уви...
Успех!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- george.merlin
- Драскач
- cvetencetototo
- В началото бе словото
- Специалност: PR задочно
2 въпроса, пишеш по един от тях по избор. Но курсовата определено е по-добър избор
Някой има ли email-a на професор М.Драганов?
Дали изобщо има e-mail?

Някой има ли email-a на професор М.Драганов?
Дали изобщо има e-mail?