Зелените

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Re: Зелените

Мнение от Tommy »

Stoyan_Hristov написа:Пресния пример със ДСБ е поправката за циaнидите, за която ние работихме. ДСБ е за използването на цианиди в златодобива. Моля те прочети какво значи това. Само да добавя че в никоя нормална страна(включително и почти всички членки на ЕС) не е разрешена цианидната технология за извличане на злато.
А за мен коалиция особено предизборна е твърде ограничаващо и обезличаващо,изисква твърде тясно сътрудничество в партиите. Има страни в които е забранено да се правят предизборни коалиции.., не случайно. Аз по скоро имах предвид друго сътрудничество. Ако примерно от ДСБ решaт че са против АЕЦ Белене можем да работим заедно по тази конкретна тема.
Ще погледна за какво става въпрос. Само да уточня - ДСБ е "за" използването на въпросната технология, или просто не се е обявила против. И ако се е обявила "за", къде? Идеята със списъка от хора, които ти пратих беше, за да те накарам да се замислиш, дали има друга, представена до момента партия в парламента, която да се е погрижила за околната среда.
Колкото до сътрудничество/коалиция, на момента освен доста в сферата на евентуалното, наистина е възможно само първото, но е желателно.
Колкото до АЕЦ "Белене", аз съм против тя да е под руския монопол. Иначе в голяма степен подкрепям и позицията на ЕС за атомните централи.
Stoyan_Hristov написа:Проблема на нашите партии включително и на десните такива е предимно начина по който функционират, начина по който се взимат решенията, начина по който се финансират... И не на последно място хората, които са в тези партии. Какво се оказа? СДС е бъкано с агенти на БСП и ДПС, как можем ние да имаме за партньори
Сега тук мога да говоря за ДСБ - не мога да кажа, дали и при СДС е така. Решенията се взимат на общи гласувания, има го в устава на сайта. Финансирането на ДСБ и преди съм го споменавал, е от дарения от фирми в средния бизнес, защото тя защитава техния интерес и е доста скромно, както сигурно си забелязал по предизборните кампании. Скромно поне в сравнение с това на доста други партии.
За кадрите - никой не е защитен от такива издънки на 100%. ДСБ намаля риска с кампания "Чисти ръце" и можем да кажем поне, че редиците си нямаме бивши членове на ДС. А що се отнася до хората в една партия - наистина никой, дори и вие не можете да бъдете сигурни, кога към вас се е прилепил някой бивш червенушко и да ви отиде имиджа на вятъра.
Knights of the Cross
eko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от eko »

Шепот написа:Нищо против реституцията, но без никакво адекватно предпазване на природата, се стигна до едно масово изсичане на гори, което ще ни докара до екокатастрофа, както е тръгнало.
Поправка - вече ни докара екокатастрофа.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Не, че харесвам "Зелените", даже напротив, ама като е за теб не мога да се сдържа: само "призив" ли останаха единствен защитник на онеправданото население? :lol: Клоуни... :)
Knights of the Cross
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Зелените ?

АХАХАХАХ!

Сигурен съм, че хипитата са добри в изготвянето на дългосрочен икономически план как да съживят Уудсток.

А аз имам партия "ДУП(е)" - Да унищожим природата!

The names of the future are stamping of impatience.
joro hubaveca
В началото бе словото
Специалност: Filosofiq
Курс: трети

Мнение от joro hubaveca »

Зелените ми харесват като партия, стига да оставят розовите си наклонности.
Също така трябва да усмирят тинейджърите с жълто около устата си, от партията си. Има една Селин, дето пише по всички форуми колко готини са били....
С тези невротични дечица, Зелените никакъв имидж на сериозна партия не могат да добият! :compress:
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Ебаваш ли се ?

Тея са много гадни подлоги зеленчовците.Не се подлъгвай от европейските "Зелени", тук перат здраво.

joro hubaveca
В началото бе словото

Перат пари ли?! :roll:
Не го вярвам. Те са бедни като църковни мишки. Просят навсякъде като просяци...
Или пък се правят? Може това да е тяхната игра...
Само знам че са напоследък са маргинални и никакви дейности от тях...
Интересно защо направиха толкова левашка кампания лятото?!
Почвам да си мисля че е дъщерна на БСП!
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Дъщерни са, да, но не мога да кажа на кого.
Не са бедни.

Те са най-голямото оръжие в политиката.Екологията се ползва с голяма подкрепа, без значение местата в парламента.Много са мръсни.

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

"Зелените", колкото и да не ги харесвам, не са дъщерни на БСП. Може би имате предвид "Зелената партия", която издаваше и вестник, а също така приемаше обещания пряко от БСП. Казвам го, защото познавам и тогавашния й лидер.
Проблемът с новите "Зелени", според мен е, че са прекалено неориентирани политичски и разчитат на една гола и не много ясна идеология. Нямат стабилна цялостна политическа платформа, а предимно екопроекти, с които единствено държава не се управлява. Доста голяма част от и от кандидатите, и от редовите им членовете са абсолютно незапознати с реалността на политическия живот в България, главно поради някакво пубертетско, или постпубертетско въодушевление, за сметка на което са оставили някъде рационалната мисъл. Да не говорим, че със самостоятелното си явяване на парламентарните избори показаха наивна недалновидност, а техният 1% можеше да бъде по-добре реализиран и по-използваем в парламента, отколкото извън него.
Последно промяна от Tommy на 02 Яну 2010, 09:32, променено общо 1 път.
Knights of the Cross
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

joro hubaveca написа:Зелените ми харесват като партия, стига да оставят розовите си наклонности.
Също така трябва да усмирят тинейджърите с жълто около устата си, от партията си. Има една Селин, дето пише по всички форуми колко готини са били....
С тези невротични дечица, Зелените никакъв имидж на сериозна партия не могат да добият! :compress:
Дай линкове?
Аз само за блог се сещам, не и за форуми?
joro hubaveca
В началото бе словото

Не си струва да губиш време заради някаква разпасана хипарка!
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Ти дай, пък аз ще си преценя. ;)
В случай, че има какво да дадеш, разбира се. :wasntme:s
Публикувай отговор

Обратно към “България”