Станишев и пижамата

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Станишев и пижамата

Мнение от alter ego »

Добрата новина! Дали ще се получи? 50/50!
http://www.focus-news.net/?id=n1290992
И двете страни - управляващи и опозиция, имат полза "барабншчик Сергей" да надене пижамата. Ще има и силно противодействие, естествено. Как мислите вие, анализатори мои? 8)
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Станишев и пижамата

Мнение от fak »

(Доста подвеждащо заглавие...
човек да си помисли, че имаш некъв пръст в изнудването на бившия премиер, споменато еднократно във въпросната справка
или, ако не дейна роля, то поне снимков материал...
:drunken: )

Както и да е...
Няма начинда го вкарат в затвора.
А що не разследват и Дончева заради тва, че е манупилирала кадри от върхушката на агенцията?! :roll:
Или Яне Янев, че изнася информация пак от ДАНС(стана ясно по какви канали)
или премиерът, че размахва някакви листчета и заплашва по новините, че ше срине държавата :roll:
la douleur exquise
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

в едни други времена щях да споря и с двете страни в темата.

сега вече съм дърт.

но все пак може да мина да поспоря малко :)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Одъртяхомъ и никто же насъ не бръснетъ... 8)
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Lyubo Kov
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Lyubo Kov »

Не знам "дали ще се получи", но все пак е странно точно за какво го разследват. В смисъл, че има къде къде по-сериозни престъпления, за които принципно е възможно да бъде преследван един бивш министър-председател, а не срещу точно това. А и те тези документи не е сигурно, че баш той ги е загубил. То може, като му е изтекъл мандата, и някой да ги е взел от там, и сега да се обявява, че той е извършил престъпление. Много, много не ми се вярва цялата история с изгубените оригинали на документи, на които има предостатъчно копия.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Абе изнасянето, "небрежността" и злоупотребата със секретна информация не са млако престъпление. Освен това веднъж остане ли без имунитет, то можеш да си почти сигурен, че няма да си остане само с това обвинение.
Knights of the Cross
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Да сте виждали осъдени за каквото и да било комунисти след 9.9.1944та?
:mrgreen:
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Което показва, че е крайно време. :) А и сега е удобен момент, не защото ГЕРБ са най-принципните противници на комунистическите престъпления, а защото червеното лоби е временно отслабено - тяхната подкрепа според проучванията в момента е около 5-6%, с други думи още три пъти по-малка, в сравнение с тази на изборите.
Knights of the Cross
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Вервай на тия от Козяк.
Та нали те се опитаха да влияят директно на Станишката чрез Гамизов и не успяха. БББ е новият коз на комунягите.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Не им вярвам. Просто се надявам над тях да има необходимия натиск от страна на ЕС, та да не могат комунягите в това управление да си показват рогата.
Knights of the Cross
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Това е невъзможно.
Виж България- по пътя на кокаина, каптагона, амфетамините, трафика на хора, капитали, пране на пари и какво ли не.
Винаги ще има разнопосочни интереси, и то винаги във вреда на националните.
Ако не ни е**т комунягите, то тогава ще са САЩ и ЕсС...в момента всички накуп!
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Е, бих поспорил за някои от тези неща, ама не е това темата.
Колкото до присъдите за БСП - аз не съм разочарован, защото не съм и имал високи очаквания - не съм бил толкова убеден, че през тези 100 дни ГЕРБ ще повдигнат обвиненията, които трябваше, вместо да вдигат пушилка за дреболиите. Ама дано ме изненадат приятно.
Knights of the Cross
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Няма да те изненадат, споко.
Тия хора няма да видят затвор. Колкото и да си повтаряме "what goes around, comes around"...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Tommy написа:А и сега е удобен момент, не защото ГЕРБ са най-принципните противници на комунистическите престъпления
Евала на тези безпринципни противници на комунистическите престъпления, които за 100 дни успяха да направят това, което ИванКостовата партия, чиято идейна и морална криза репрезентираш тук...не успя да направи за повече от 1500 денонощия пълна власт...
Винаги реагирам остро, когато започнеш да бълваш такива партийнофункционерски постове...
Мама му стара...огледай се...светът, България вървят напред, а теб те е яд...яд те е шото не вървят с бате Ваньо...
Разбирам тежкото положение на партията, чийто упадък демонстрираш тук...разбирам кризата на това да нямаш приятели и още по-голямата...да нямаш врагове...Не...по-точно щях да те разбирам ако знаех, че действително партията и коалицията ви се преструктурира и променя своята идентичност, но май май се е включила на автопилот, който следващите 4 години ще критикува правителството за всички проблемни точки и ще се кичи с всичките му успехи...
Да не говорим за оня феноменален пост във Фейсбук дето някой от твоите партийни лидери беше посветил (предполагам) цял ден за да намери пропуснати запетайки и разместени букви в една декларация на НС...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Прости недоверието ми, но аз не виждам особените заслуги в тези първи 100 дни. Отбелязвам тежкото положение, в което наследяват страната, но хвърлянето на малко прах в очите и вдигането на пушилка не е това, за което се гласува такова доверие.
И не, не ме интересува на какво реагираш остро. Аз не съм афектиран от положението на СК. Има неща, от които не съм доволен, но те са свързани предимно с вътрешнокоалиционните проблеми и, естествено, с глупаците от СДС-София. А кой с кого върви си е негов личен избор. Това в края на краищата е рекламата на Бойко. Отговорността си я поема той, така че той ще си бере ядовете. Приятели ДСБ наистина няма много, като гледам останалите направо се радвам, а фактът, че подкрепят ГЕРБ трябва да ти покаже, че ако не друго, то поне са подредили приоритетите си, а именно залегналата в основата на партията идея за БСП като основен политически противник.
Колкото до декларацията - то трябва да си пълен идиот, ако ти трябва цял ден, за да й намериш грешките и още по-голям, за да ги допуснеш. И то в декларация на НС. Въпрос на грамотност и култура (едното, за да не ги допуснеш, а другото - за да се сетиш да си провериш писанията). :lol:
А за вървенето напред - обяснявай го на тези, които 45 години са го слушали от комунистите, а сега го слушат и от охранителите и агентите им. :lol:
За съжаление наистина малко са хората в ГЕРБ, които заслужават уважение за личните си качества и те, за съжаление, не са на ръководните постове. Пък пожелавам късмет на правителството, ще му трябва.
Knights of the Cross
Публикувай отговор

Обратно към “България”