Аз не вярвам - вярвам в сексуалното привличане от пръв поглед , но чак пък любов.
Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Споделете - вярвате ли? А случвала ли ви се е ...
Аз не вярвам - вярвам в сексуалното привличане от пръв поглед , но чак пък любов.
Във всеки случай сигурно е нещо ужасно - изведнъж животът ти да се преобърне по такъв начин.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Епа има .. ама как , защо и къде , както и дали е истинска - това не мога да кажа. Oбаче ми се е случвало. Преди 4 години виждах навсякъде един и същ човек. И не само го виждах, ами нещо стягаше гърдите ми яко само при вида му. Беше адски хубав и интересен, изглеждаше просто перфектен. И затова бягах от него
Просто мразя подобни хора, които ми въздействат без да ги познавам дори. А и беше опасен ... Изглеждаше (и беше) точно от типа "чук и чао" , а на мен с подобни личности не ми се занимаваше въобще... не че ми пречи, ама да не ми се пречка Тогава бях на 16 ненавършени (или навършени - не ми се мисли в момента
) , имах адски много приятели и ми беше сравнително лесно да пренебрегвам въпросния обект. Той обаче продължаваше да изниква навсякъде където бях аз. И всеки път като го видех усещах това странно чувство. Не мога да го нарека любов, по-точно нямам тази смелост. Но с ръка на сърцето мога да кажа - още тогава знаех, че рано или късно аз ще съм свързана по някакъв начин с този човек. Дали с приятелство, любов, омраза или ненавист - без значение, но със сигурност щеше да значи нещо за мен. Както и да е. За да се "предпазя" от него ( и от самата себе си ) започнах още повече да го отбягвам. Внуших си дори ,че го мразя. В действителност се дразнех, че е хубав и готин, дори изглежда интелигентен, а е някакъв шибаняк женкар. Та мислех си , че дотам приключва тази ми т.нар. "любов от пръв поглед".
Но приказката , мили деца, си има сюжет, и мен съдбата не ме питаше какво съм решила. Точно две години по-късно нещата така се извъртяха, че сега аз и същият този мъж сме заедно в сериозна връзка, продължаваща вече година и 6 месеца. Оказа се, че той е чувствал същото... А сега нещата са повече от прекрасни. Та мога да кажа , че вярвам в любовта от пръв поглед. Или поне вярвам, че има нещо такова...

Но приказката , мили деца, си има сюжет, и мен съдбата не ме питаше какво съм решила. Точно две години по-късно нещата така се извъртяха, че сега аз и същият този мъж сме заедно в сериозна връзка, продължаваща вече година и 6 месеца. Оказа се, че той е чувствал същото... А сега нещата са повече от прекрасни. Та мога да кажа , че вярвам в любовта от пръв поглед. Или поне вярвам, че има нещо такова...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
това звучи като приказка
но звучи хубаво и явно е хубаво
а по темата: честно казано не съм се замисляла до сега...имало е случаи, в които да видя някой и външността му например да ме грабне супер много, но чак любов, не ми се е случавало....
както каза coup - сексуално привличане, като че ли е по-точното определение
знам ли
а по темата: честно казано не съм се замисляла до сега...имало е случаи, в които да видя някой и външността му например да ме грабне супер много, но чак любов, не ми се е случавало....
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не, определено не вярвам. може харесването или привличането да прераснат в любов, но това не означава че от първия момент съм обичала този човек. най-малкото смятам, че за да обичаш истински, трябва да познаваш човека, иначе какво да обичам - някаква хубава идея или илюзия?!? 
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Astral4o
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Според мен има любов от пръв поглед.Преди близо 3год. се срещнах за 1ви път с гаджето ми и тогава ходех с др момиче.Харесах я още от 1вия поглед,който й хвърлих
.Следващата ни среща беше преди малко повече от 5месеца и от тогава сме неразделни
и сме безкрайно щастливи
Обичам я повече от всичко на този свят
Последно промяна от Astral4o на 21 Апр 2006, 20:37, променено общо 1 път.
Astral in da house...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Мда, нещо такова.Моят лаф е, че вярвам в любовта след първи сексcoup написа:
Аз не вярвам - вярвам в сексуалното привличане от пръв поглед
С нас беше така - на снимките адски много го харесах и си казах, че този мъж просто трябва да е мой. Когато го видях наживо , щях да си глътна езика - беше по-съвършен от снимките.Тогава май ми стана ясно,че легна ли си с него или няма да искам да го видя след това, защото много ще боли, или ще съм негова за цял живот.Оказа се второто, щото пък той, освен красив и атлетичен гений,се оказа и добър в леглото...Но тия първи чувства - съмнявам се да са били любов...Любов беше сутринта, когато се събудих в неговите прегръдки, когато не ме пусна да си отида и когато не избяга,при положение, че аз му казах,че искам да го обичам ...