Втора специалност... но в друг ВУЗ

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Avi
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Втора специалност... но в друг ВУЗ

Мнение от Avi »

Благодаря ти. :)
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

значи има една халва в закона за висшето образование, където пише (по спомен), че не можеш да получаваш държавна субсидия за две различни учения, т.е. да си държавна поръчка на две места. така, както го разбирам аз, явно е незаконно да учиш на две места едновременно. в сайта на мон където като си напишеш егн-то ти излизат специалностите ми излизат и двете в момента, така че явно са запознати със състоянието ми. още не са ме намерили да ме арестуват
neolitka
В началото бе словото
Специалност: bg filologiq
Курс: първи

Мнение от neolitka »

ne se pritesnqvai ... to4no s teb edva li 6te se zanimavat :) to4no za durjavnite subsidii... mislex si dali moje v durjaven universitet da se u4i kato 4asten ... koeto si e napulno vuzmojno vsu6tnost, no 6te iskat diploma ... vsi4ki ne6ta, koito sa izpisani po temata gi ima kato pravila na studentite v saita na universiteta (v 4astnost za SU). I vmesto nqkoi da trupne v o4akvane, za da pro4ete kakvo 6te mu otgovorqt tuk, da se porovi malko i da razbere :)
Lina__
От дъжд на вятър

Мнение от Lina__ »

Здравейте!Виждам,че темата отдавна не е коментирана,но въпреки това искам да помоля някой колега,който учи паралелно в НБУ,да ми пише на лично,тъй като имам няколко въпроса,чиито отговори не намирам нито в сайта на университета,нито във форума.Благодаря предварително!
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”