Футбол на непрофесионално ниво
Модератори: ники, Methuselah
Футбол на непрофесионално ниво
Здравейте, колеги! Имате ли желание да се организираме и през почивните дни да се събираме и да разцъкваме футболче? Аз съм втори курс и не съм от София и все още не съм особено ориентиран
така че можете да предложите и място къде евентуално да ритаме. Поздрави!
Re: Футбол на непрофесионално ниво
И мен много ми се рита...Дано се съберем повече мераклии.Beni написа:Здравейте, колеги! Имате ли желание да се организираме и през почивните дни да се събираме и да разцъкваме футболче? Аз съм втори курс и не съм от София и все още не съм особено ориентирантака че можете да предложите и място къде евентуално да ритаме. Поздрави!
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
бройте ме и мен за футболMatleyCF написа:И мен много ми се рита...Дано се съберем повече мераклии.Beni написа:Здравейте, колеги! Имате ли желание да се организираме и през почивните дни да се събираме и да разцъкваме футболче? Аз съм втори курс и не съм от София и все още не съм особено ориентирантака че можете да предложите и място къде евентуално да ритаме. Поздрави!
Право,3 курс,13гр
Трябва, като се съберем достатъчно желаещи, да преценим къде е най- подходящо да ритаме.
Ей нещо мн замря темата.
Няма ли желаещи?
Едни мои познати ходят на някакви игрища с изкуствена настилка в Младост1 .. ако се чудите за място (безплатно е , доколкото чух)
Годо?
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Общински има и в Дианабад (което е особено удобно за хората от Щутгарт), както и в Лагера. Иначе аз играя във форум лигата и чат-пат ходя на Славия. За съжаление още един футбол седмично ше ми дойде в повече, така че е по-вероятно да съм пас.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...