"Свободен вестник"
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: "Свободен вестник"
И тя ще бъде, да 
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А в пдф вид новия?

Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
-
Sine Qua Non
- От дъжд на вятър
- Специалност: английска филология
Чудя се дали при цялата тази конкуренция с факултета по журналистика ще имам някакъв шанс да пиша във вашия вестник? 
You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head
Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
По-добре не взимай отношение към неща, от които не си част и за които не разбираш за какво става дума.
Sine Qua Non, свържи се с екипа на "Свободен вестник" и питай. Сигурно ще ти се зарадват.
Самоинициативност и пак самоинициативност - във ФЖМК това само ще ти помага. 
Sine Qua Non, свържи се с екипа на "Свободен вестник" и питай. Сигурно ще ти се зарадват.
~ Кътчето ~
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Всеки е добре дошъл
В понеделник по обяд ще раздаваме брой 7 по обичайните места - Ректората, Семинарията, ФЖМК, ФФ и БФ. Страниците експериментално са 16, дебютират няколко нови рубрики... абе, има какво да се види.
Off-topic: Ураган, поздравления за аватара. Ме262 е невероятен самолет, жалко че разгръщат производството му прекалено късно.
В понеделник по обяд ще раздаваме брой 7 по обичайните места - Ректората, Семинарията, ФЖМК, ФФ и БФ. Страниците експериментално са 16, дебютират няколко нови рубрики... абе, има какво да се види.
Off-topic: Ураган, поздравления за аватара. Ме262 е невероятен самолет, жалко че разгръщат производството му прекалено късно.
- Прикачени файлове
-
- web.jpg
- Свободен вестник брой 7/2009, страница 1
- (122.19 KiB) Свалено 298 пъти
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
pSy_ZeRo, ти май си Явор. С нетърпение очаквам, когато нещата ще ви се наредят, да се видим, да ме прецените, и ако решите ,че уменята ми са достатъчно добри, да започна да работя с вас.
Обичам работата си в сферата на графичния дизан (печатната реклама) много и така поне постоянно ще я практикувам. Освен ако не започна работа в тая сфера, но без образование от художествената академия, едва ли....
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
В петък ще има среща на екипа, ще ти пиша допълнително за мястото и часа. Точно някои въпроси, свързани с предпечата ще са централни, тъй че ще е добре да дойдеш.
Иначе, що се отнася до реализацията на трудовия пазар, ако имаш документ за някакъв завършен курс + добро портфолио, то няма да останеш без предложения за работа.
Иначе, що се отнася до реализацията на трудовия пазар, ако имаш документ за някакъв завършен курс + добро портфолио, то няма да останеш без предложения за работа.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
Аз в понеделник от 14 ч. чак съм на лекции, ще има ли още бройки във факултета или ще са ги разграбили? 
~ Кътчето ~
- Ураган от Кирки
- Драскач
- Специалност: панцеркомисар
- Обратна връзка:
Благодаря за комплимента относно аватара, Me 262 е научно постижение, но тактическа грешка. Ех, какво да се прави, важното е да си спомняме добрите стари дни и без съжаление
Шепот, достатъчно съм навътре в " Свободен вестник " от преди да съм студент в Софийския, тъй, че се опитай да си запазиш коментарите за теб
Аз също бих се радвал на обновление на външния вид на вестника, така и така съмнителни хора имат последно казване за съдържанието вътре
Шепот, достатъчно съм навътре в " Свободен вестник " от преди да съм студент в Софийския, тъй, че се опитай да си запазиш коментарите за теб
Аз също бих се радвал на обновление на външния вид на вестника, така и така съмнителни хора имат последно казване за съдържанието вътре
И днес йощ Балканът, щом буря за'фаща,
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
спомня тоз' ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Дефинирай "съмнителни" 
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Реално, текстовете, които са "падали" поради разминаване с идеята на вестника, се броят на пръстите едната ръка. Без да претендирам, че помня всеки случай от-до, почти винаги ставаше дума за наистина абсурдни неща.
За натиска и "съветите" от по-горна инстанция... Нека просто си припомним в каква държава живеем.
За натиска и "съветите" от по-горна инстанция... Нека просто си припомним в каква държава живеем.
-
Sine Qua Non
- От дъжд на вятър
- Специалност: английска филология
Благодаря за отговорите, но се притеснявам точно заради това- аз не съм във ФЖМК- аз съм Английска филология... но ще видим, като се посвестя малко от началото на учебната година, ще се свържа с екипаШепот написа:По-добре не взимай отношение към неща, от които не си част и за които не разбираш за какво става дума.
Sine Qua Non, свържи се с екипа на "Свободен вестник" и питай. Сигурно ще ти се зарадват.Самоинициативност и пак самоинициативност - във ФЖМК това само ще ти помага.
You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head
Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
"На всяка манджа - мерудия" му се вика на това