Приети Социология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bobcho
В началото бе словото
Специалност: Sociology
Курс: първи

Re: Приети Социология

Мнение от bobcho »

Здравейте и от мен :))
Аватар
kretos
В началото бе словото
Специалност: социология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kretos »

Колегиии утре е Денят.
Значи последно се чакаме пред библиотеката на Ректората.Тъй ли?

п.п. Вини на теб защо не ти се ходи в Ректората?Ще е супер яко,и ...... Задръстено от народ. :lol:s Това се вижда рядко в унито.После ще се мишкуваме :Ds
Аватар
kretos
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kretos »

Опа: Колега здравей: Много късно ни намираш. :handshake:s
ELS
В началото бе словото

Мнение от ELS »

[quote="kretos"]Колегиии утре е Денят.
Значи последно се чакаме пред библиотеката на Ректората.Тъй ли?

Да, 10:30 :)
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
:)
Аватар
bobcho
В началото бе словото
Специалност: Sociology

Мнение от bobcho »

Как мина откриването ???Много ме е яд, че не съм с вас :/
Аватар
khhh
От дъжд на вятър
Специалност: Социология

Мнение от khhh »

Нищо не си изпуснал (:
Изображение
PARTY HARD!!!
Milenita
В началото бе словото

Мнение от Milenita »

знам че се вклучвам неадкватно късно но изпуснах откриването и нямам никаква идея каква е програмата .вазможно ли е някои да ме информира...
mishlel
В началото бе словото
Специалност: Социология

Мнение от mishlel »

Zdraveite, kolegi. Izvinqvaite, che pisha na latineca, no nqmam kirilica v momenta. Syjalqvam, che na pyrvi ne mojah da ostana, za da se zapoznaem. Az sym Mishela eto vi edno linkche s moi snimki, zashtoto moje bi nqma da se vijdame chesto, za syjalenie, poneje mnogo rabotq- http://www.mi6lel.dir.bg. Az sym ot Veliko Tyrnovo. Eto i edno skype-che shte se radvam ako pishete... mi6leto_bg
Аватар
kretos
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kretos »

Milenita написа:знам че се вклучвам неадкватно късно но изпуснах откриването и нямам никаква идея каква е програмата .вазможно ли е някои да ме информира...
Ето чеде
Прикачени файлове
1-vi.doc
(53.5 KiB) Свалено 64 пъти
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Здравейте и добре дошли в специалност Социология :)
Радвам се, че ще ни бъдете колеги и мисля, че следната информация ще ви е много полезна:
1. Социология на властта - много интересна и полезна дисциплина. Доц. Кабакчиева е ръководител на катедра Социология, много е приятна. Асистентката ще ви уплаши само в началото с изискването си за редовно присъствие. Но след това ще видите, че при нея са най-интересните упражнения, защото е млада и активна, интересува се от много неща и със сигурност ще я харесате.
2. Социология на културата - забавна дисциплина, със сигурност ще научите нови неща и ще си обогатите общата култура.
3. История на социологията - имахме нещастието преподавателката ни да е малко луда. Скучно за тези, които не си падат по историята по принцип. Дано при вас е по-добре...
4. Методология на научното познание - много ми беше трудно да вдена за какво става дума. Но доцент Знеполски е страхотен преподавател, вдъхва много респект.
5. Въведение в социологията - преподавателите ни бяха различни от вашите, но без съмнение това е най-важната ви дисциплина през този семестър. Това са основите и без тях сте заникъде.
6. На всички препоръчвам да запишат Философия при доц. Пожарлиев. Успява да възбуди интереса на всеки към философията, много е забавен като личност и определено мой идол от преподавателите.
Езиците и спорта НЕ са задължителни.
Пожелавам ви успех и дано догодина да сте с такива хубави впечатления от специалността, с каквито съм аз сега :)
Поздрави
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”