Ураган от Кирки написа:Всички това чакаме. А ДПС гъкнат ли, палиме багерите и тогава целия български народ ще бутаме подобни строежи.
не мисля, че дори и 1/3та от народа ще се мръдне
Ураган от Кирки написа:Всички това чакаме. А ДПС гъкнат ли, палиме багерите и тогава целия български народ ще бутаме подобни строежи.
Човече започни да мислиш нормално и излез от илюзорния свят.Ако този паметник не буде бутнат това ще е най-голямата реклама на атническите партии.Рекламата направо е крещяща по цял свят.Тя гласи "С българите можем да се ебаваме както си искаме и винаги ще останем безнаказани, защото българите са неинициативни и слаби отрепки, а ние само до преди около 100 години бяхме една от империите в света...".Ти явно искаш да затвърдиш тази линия на етническите партии.Не се самозалъгвай за някакви тайни игри, машинации и т.н.Ако някой те пребие пред цялото училище и после публично се изпикае над теб - дори и да си траеш , за да не се връзваш на "провокацията" - после едва ли някой ще те гледа насериозно и винаги ще те наричат пикльо.Това ли искаш да бъде позицията на българите в този случай - на пикльовци и страхливи посерковци?Нека ти припомня какво е казал за подобно отношение един от апостолите на българската свобода:Tommy написа:Не, че не искам да бъде бутнат този паметник, напротив искам, само че не искам да бъде направено по този начин и ВМРО да се нагърби с рекламната кампания на ДПС и да затвърди звената им. Което ще се случи, ако някой самосиндикално направи такова нещо.
Човек тука има само една възможност - или си против мюсю=лманската партия или си против българите.Не шикалкави като някой мазен политик и не откланяй въпроса в друа посока.tamerlan написа:Аха, значи всяка мутра с пари да се ебава с хората, природата и така селективно възвеличавания закон както си иска, по-важно е ние да се дърляме на дребно, за да е чиста националната ни чест. Ходете съборете онази незаконна дискотека, пред която миналата година няколко българи убиха свой сънародник, ей тъй, за спорта. Такова нещо би имало по-голям ефект както над държавното, така и над националното.
Вярно ли бре, българино - много лесен начин си намерил да се изживяваш като безценен за обществото изразител на висши ценности. Интересно като си против мазните политици защо така активно пригласяш на поредният им кьорфишек... Иначе аз съм против една порода хора без нация, етнос или религия - шумните идиоти. Свободен си да се чувстваш дискриминиранBatbayan написа: Човек тука има само една възможност - или си против мюсю=лманската партия или си против българите.Не шикалкави като някой мазен политик и не откланяй въпроса в друа посока.
Ами ти явно си показа, че не държиш на българските ценности...Доказа и че знаеш турски думи.Ясен си ти на всички - угодничиш там където може да има полза.tamerlan написа:Вярно ли бре, българино - много лесен начин си намерил да се изживяваш като безценен за обществото изразител на висши ценности. Интересно като си против мазните политици защо така активно пригласяш на поредният им кьорфишек... Иначе аз съм против една порода хора без нация, етнос или религия - шумните идиоти. Свободен си да се чувстваш дискриминиранBatbayan написа: Човек тука има само една възможност - или си против мюсю=лманската партия или си против българите.Не шикалкави като някой мазен политик и не откланяй въпроса в друа посока.
Правдиви, българино, патриоте и родолюбецо...само държавата, която така обичаш и искаш да защитаваш има легитимното право да събаря, бие и наказва. Ти, който (ако имаш смелост да го направиш де...което доста ме съмнява но...) ако ти събориш този паметник с останалите лумпенизирани елементи означава, че не зачиташ законите в собствената си държава, не зачиташ институциите не зачиташ България.Batbayan написа: Човече започни да мислиш нормално и излез от илюзорния свят.Ако този паметник не буде бутнат това ще е най-голямата реклама на атническите партии.Рекламата направо е крещяща по цял свят.Тя гласи "С българите можем да се ебаваме както си искаме и винаги ще останем безнаказани, защото българите са неинициативни и слаби отрепки, а ние само до преди около 100 години бяхме една от империите в света...".Ти явно искаш да затвърдиш тази линия на етническите партии.Не се самозалъгвай за някакви тайни игри, машинации и т.н.Ако някой те пребие пред цялото училище и после публично се изпикае над теб - дори и да си траеш , за да не се връзваш на "провокацията" - после едва ли някой ще те гледа насериозно и винаги ще те наричат пикльо.Това ли искаш да бъде позицията на българите в този случай - на пикльовци и страхливи посерковци?Нека ти припомня какво е казал за подобно отношение един от апостолите на българската свобода:
Ох, не е истина простоBatbayan написа:Ами ти явно си показа, че не държиш на българските ценности...Доказа и че знаеш турски думи.Ясен си ти на всички - угодничиш там където може да има полза.tamerlan написа:Вярно ли бре, българино - много лесен начин си намерил да се изживяваш като безценен за обществото изразител на висши ценности. Интересно като си против мазните политици защо така активно пригласяш на поредният им кьорфишек... Иначе аз съм против една порода хора без нация, етнос или религия - шумните идиоти. Свободен си да се чувстваш дискриминиранBatbayan написа: Човек тука има само една възможност - или си против мюсю=лманската партия или си против българите.Не шикалкави като някой мазен политик и не откланяй въпроса в друа посока.
Повече не ми се разговаря със смешници.Можеш да се чувстваш включен в групата им.
прокуратирата и полицията.