да пожертваш себе си означава да обичаш наистина
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
да пожертваш себе си означава да обичаш наистина
да поставиш чувствата и желанията на любимия човекНАД твойте, дори когато това би те ощетило и наранило, и дори- би загубил напълно любовта ако това означава другият да е щастлив...бихте ли го направили и кога
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: да пожертваш себе си означава да обичаш наистина
Ами за мен точно това е дефиницията за истинската любов=>бих го направила,ако обичам някого.kokteil_molotow написа:да поставиш чувствата и желанията на любимия човекНАД твойте, дори когато това би те ощетило и наранило, и дори- би загубил напълно любовта ако това означава другият да е щастлив...бихте ли го направили и кога
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
това точно вече не е либофф а безумно безмислена саможертва!!! Загуби ли се любовта всичко друго губи смисъл!kokteil_molotow написа:.......би загубил напълно любовта ако това означава другият да е щастлив...бихте ли го направили и кога
да обичаш и жертваш себе си ОК, ама да загубиш любовта, само и само да угаждаш.....мерси нема нужда.....
любовта съществува споделена....
и има разлика между влюбеност и обич, ако някой не те обича Либофф няма!!!!!! дори и да си влюбена!
ако не ме обичат--- те губят! Не бих се борил за хора които само ще ми се изсмеят след това
//молче, сори, ама знаеш че така мисля.... ти не обръщай внимание, Бургаската мафия са много по-романтични от мене
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Говориш само за нисшите членове на Бургаската мафия.
Ето сега компетентното мнение на кръстника:
И каква е по-точно саможертвата?Изпитваш някакви чувства към
другия, но той не ги споделя.Пак питам, каква е саможертвата?
Да не му/й досаждаш постоянно и да я/го оставиш да върви по
пътя си?Това саможертва ли е или просто това, което трябва да
направиш - да продължиш напред...
Под саможертва аз разбирам компромисите в една връзка,
защото такава не може да съществува дълго, ако двамата
не правят точно онези малки отстъпки, заради които си точно
с този човек
И каква е по-точно саможертвата?Изпитваш някакви чувства към
другия, но той не ги споделя.Пак питам, каква е саможертвата?
Да не му/й досаждаш постоянно и да я/го оставиш да върви по
пътя си?Това саможертва ли е или просто това, което трябва да
направиш - да продължиш напред...
Под саможертва аз разбирам компромисите в една връзка,
защото такава не може да съществува дълго, ако двамата
не правят точно онези малки отстъпки, заради които си точно
с този човек
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И ний та `бичкамеBerserker написа: //молче, сори, ама знаеш че така мисля.... ти не обръщай внимание, Бургаската мафия са много по-романтични от мене![]()
аз затова си ги уважавам и обичам
//
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Нещо се обърка майПаган написа:Говориш само за нисшите членове на Бургаската мафия.
Момчета,вие обичали ли сте някога?Май не.Поне не истински.
Има много случаи,в които двамата се обичат,но се налага единия да се жертва в името на другия.
Другото име на любовта е себеотрицание!Да поставиш другия над всичко,дори над собственото си благо.Това,за което говорите вие,е влюбване,не истинска любов.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
всъщност мисля, че съвсем наскоро го направих - оставих на един човек пространство и време да бъде щастлив с друга. но не твърдя, че го направих от едното благородство; просто когато разбереш, че този човек не иска да бъде с теб, поне за момента, и не можеш да го направиш щастлив, по-добре да се отдръпнеш и да дадеш и на него и на себе си шанс за щастие с друг човек.kokteil_molotow написа:да поставиш чувствата и желанията на любимия човекНАД твойте, дори когато това би те ощетило и наранило, и дори- би загубил напълно любовта ако това означава другият да е щастлив...бихте ли го направили и кога
в края на краищата всичко се връща, и доброто, и лошото...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Не мисля, че при нормални обстоятелства бих поставила нечии желания и амбиции пред моите. Човек, който иска това от другия, не го обича. Да сме заедно означава да правим взаимно компромиси, а не единият да се посвещава на другия. twiggy много правилно го каза - ако не обичаш себе си , как някой друг ще те обича? 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ето това имах предвид , добре че е наитуиш да го каже по ясно .Другото име на любовта е себеотрицание!Да поставиш другия над всичко,дори над собственото си благо.Това,за което говорите вие,е влюбване,не истинска любов.
Саможертва -имам предвид от най-мъничките ежедневни компромиси до много по -сериозни неща, които да направиш в името на щастието на другия човек.неща, които ако се налага да ги правиш ЗА НЯКОЙ ДРУГ би те боляло, защото не става на твойто,но когато от любов , от тази любов за която наитуиш каза , тогава всичко е оправдано, всяка саможертва.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър