Какво е вашето мнение за "дупченето"? Възбужда ли ви? Какво мислите за идеята вашият парньор да има екзотичен пиърсинг?
За пиърсингите (:
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
За пиърсингите (:
Тъй като в "Хоби и забавления" има тема за татуировките, реших, че няма да е зле да обсъдим и още нещо, което за някои хора крие огромен сексуален заряд -- пиърсингите.
Какво е вашето мнение за "дупченето"? Възбужда ли ви? Какво мислите за идеята вашият парньор да има екзотичен пиърсинг?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: За пиърсингите (:
Аз имах на веждата и ме накараха да си я махна
. Следователно не смятам, че партньорът ми се кефи. Пък аз не бих се поднала на "някои по екзотични места", какво остава той
. Ти да не си решила да си слагаш
?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Божичко, не
По-късно може да се включа с моето лично мнение, но засега идеята ми беше да има повечко нови теми в раздела

- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
На мене лично ми става гадно като видя пиърсинг, щото си представям как са ги дупчили и настръхвам в съвсем не еротичен смисъл. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
От моя гледна точка се броят на пръстите на едната ми ръка по-яките неща от пиърсинг на пъпа
има и някои извратени неща от сорта на супорнайсе обици на двете уши и т.н. Една позната имаше 7 обици на едното ухо, осем на другото и пиърсинг на езика, като си беше правила собственоръчно всичките. Не мога да ви опиша на кво станах свидетел, когато веднъж си махна всичките обици от ушите...
Иначе флешовете са отвратителни, особено по-големите и в частност флешовете на ЖЕНСКИ уши...може би единствено растата може да се сравнява с флешовете за титлата "Най-отблъскващ елемент във външния вид на жена".
А на езика също е яко според мен.
П.С. имам обици на двете уши ако тва може да се брои за пиърсинг, макар и при мъжете
Иначе флешовете са отвратителни, особено по-големите и в частност флешовете на ЖЕНСКИ уши...може би единствено растата може да се сравнява с флешовете за титлата "Най-отблъскващ елемент във външния вид на жена".
А на езика също е яко според мен.
П.С. имам обици на двете уши ако тва може да се брои за пиърсинг, макар и при мъжете
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ъъъх, не.
Както каза Катрин, аз също настръхвам при мисълта. Просто, всякакъв вид дупчене и нарушаване на целостта на тялото... (затова и мразя игли. Всъщност, мразя дори капки за очи. Бррррррр) Хваща ме страх, бе, хора
Като малка са ми били пробити ушите, а днес дори не нося обици, слагам веднъж на няколко месеца, колкото да не зараснат, иначе за какво изобщо съм ги правила.
Единствената причина, поради която не ми действа еротично, е защото ме плаши.
Като малка са ми били пробити ушите, а днес дори не нося обици, слагам веднъж на няколко месеца, колкото да не зараснат, иначе за какво изобщо съм ги правила.
Единствената причина, поради която не ми действа еротично, е защото ме плаши.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, Марио, вече познаваш още един човек, който си е дупчил сам ушите
. Имах 5 на едното ухо... Ама след една зима ги махнах, щото ме боляха ужасно.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Моите уши ги дупчиха като бях втори клас и отчаяно исках да нося обеци като принцесите.
Принципно обожавам обеци за уши, имам много и много обичам да нося. Ама при обеците за уши го имам моментът, че са достатъчно големи и така разположени, че не се вижда къде е пробито, поне при някои, каквито обичам да нося. Пък и някак по-дискретно изглежда. Докато при пиърсингите личи точно къде влиза и излиза металът от кожата и на мен ми изглежда неприятно. Не гледам обецата, а си представям как пронизва кожата и ми е гадно. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми нищо чудно...allshallperish написа:Е, Марио, вече познаваш още един човек, който си е дупчил сам ушите. Имах 5 на едното ухо... Ама след една зима ги махнах, щото ме боляха ужасно.
Тва ме подсеща как един приятел искаше да си пробива ушите и ме пита къде съм си ги дупчил. Заведох го аз, казаха ни да седнеме и да изчакаме малко. Седнахме ние и той почва да ме пита кво е усещането и дали боли. Аз му обяснявам, че в началото ти правят с маркер две точки на ушите, да знаят нали къде да пробият точно. Разправям му, че хващат пистолета, застават на два метра и се молиш да уцелят точките
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
А на веждата боли съвсем, ама съвсем малко
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Аз обици не обичам, ти за пиърсинги питаш. В същата категория са ми като татуировките, и двете скриват красотата на човека. Особено по лицето. На носа като на прасенце или да си пробиеш долната устна и после да ти изтича супата, не мерси :Р На пъпа освен ключовете да си държиш, полза от него не виждам. Пък и като видя някое желязо да стърчи отнякъде и си представям Mean Machine от Съдия Дред ( http://www.youtube.com/watch?v=qlBwr80CJOQ ) :Р
Дупки само на ушите. Имах преди пиърсинг на пъпа, ама го махнан преди време. Инак не се кефя половинката ми да има пиърсинги на някакви странни места. Добре, че до сега не съм попадала на такива. хаха
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Аз се кефя, ако са с мярка.
По ушите според мен е едва ли не задължително за една жена, да може да покаже цялата си женственост. На пъпа - супер еротично. По надолу - може, що не.
Целувките с момиче с пиърсинг на езика също са много приятно преживяване. BJs не знам, трябва да пробвам.
Както всичко обаче, трябва да се прави с мярка.
По ушите според мен е едва ли не задължително за една жена, да може да покаже цялата си женственост. На пъпа - супер еротично. По надолу - може, що не.
Целувките с момиче с пиърсинг на езика също са много приятно преживяване. BJs не знам, трябва да пробвам.
Както всичко обаче, трябва да се прави с мярка.
medicate, medicate
- shubi
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
Аз се кефя на езика... На пъпа също е яко,но на стегнат корем... Аз лично от доста време се каня да ходя да ми пробият езика...

Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Гледай да не се напиеш като прасенце предната вечер, че на една приятелка така й се наложи да я пробиват два пъти...