Изчезнала книжка

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Изчезнала книжка

Мнение от THE_PARASITE »

Здравейте, колеги. Проблемът е следният. Исках да отида да си платя семестриалната такса и се оказа, че книжката ми е изчезнала. Използвам "изчезнала", защото не знам дали съм я загубил някъде или са ми я откраднали. Просто я няма! Въпросът ми е какво става сега? Нова книжка ли се вади, дубликат ли се прави? Ако да - къде? Отделно има ли някаква санкция? Ще съм благодарен на всякаква информация. Благодаря предварително!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Изчезнала книжка

Мнение от MidwinterSun »

Това, което ми е известно, е, че се издава дубликат и процедурата е 10лв. Оценките ти се пазят в големите протоколни книги, така че не би трябвало да се налага да обикаляш и да си търсиш преподавателите, освен ако някой протокол не е бил предаден и оценката ти е фигурирала единствено в книжката.

Оттам нататък трябва да се обърнеш към Отдел Студенти, те ще се погрижат за останалото. :D
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Milky_Way
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Milky_Way »

Купуваш си нова книжка и срещу такса 10 лева от канцеларията ще ти я попълнят и оформят наново.Няма нужда да се нанасят старите оценки.Просто новата книжка започва от съответния курс - ако си трети например, започва от трети курс и това е.Помоли инспекторите да ти погледнат оценките в голямата книга, за да си сигурен, че нищо не липсва.
Аватар
Milky_Way
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Milky_Way »

А студ. книжка можеш да купиш от книжарницата на 1вия етаж.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Благодаря за бързите отговори. Ще я потърся още два-три дни и ако няма резултат ще следвам стриктно инструкциите ви. :-)
flamingone
От дъжд на вятър
Специалност: СУ-МО :D
Курс: втори

Мнение от flamingone »

Колеги, вдигам темата и ми трябва наистина бърз отговор - мога ли да извадя нова книжка без никакъв, подчертавам дебело - никакъв документ за самоличност? Все пак имам "досие" във факултета си - ЮФ, в което има моя снимка и се знае, "че съм аз" :D Става въпрос за "изгубена" чанта днес пред аудитория 292 в Ректората около 15:05 часа, в която по нелепа случайност се намираха заедно личната ми карта, студентската книжка и студентската ми лична карта. Не разполагам с уверение, нито с валиден международен паспорт, все още нямам и служебна бележка от МВР - в най-добрия случай ще излезе четвъртък сутринта, а в четвъртък съм на двусеместриален изпит, на който ми се иска да бъда допуснат... Както и на още два през една седмица... Благодаря предварително...
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”