Платих си таксата преди близо месец (!!!), но тогава нямаше кой (естествено!!!) да ми завери проклетия семестър!
Работно време на Отдел студенти (ФКНФ)?
Модератор: sientelo
-
kaia
- В началото бе словото
- Специалност: немска филология
- Курс: първи
Работно време на Отдел студенти (ФКНФ)?
Може ли някой да ми каже работното време на Отдел студенти към ФКНФ?
Платих си таксата преди близо месец (!!!), но тогава нямаше кой (естествено!!!) да ми завери проклетия семестър!
Придружавам една колежка (пардон колега) и отивам втори път до софия. Този път в работното време! И пак няма кой да ми обърне внимание!!! За да е още по-весело, се оказва, че ми се налага да пропусна първите две седмици от учебната година, та кога ще мога да си заверя семестъра? Има ли срокове или нещо подобно? Може ли някой да завери вместо мене?
Re: Работно време на Отдел студенти (ФКНФ)?
Такааа... петък беше почивен ден. Три от другите дни, два, от които са понеделник и вторник, работи от 9ч. до 12ч. Останалият, мисля, че беше сряда, но не помня със сигурност, работи следобеда до около 14ч.-15ч. За по-сигурно можеш да се обадиш на
9308 381 846 82 90 и да попиташ. Тъкмо така можеш да ги попиташ кога да отидеш и в извънработно време, ако ти е по-удобно и ако има някой там. Аз така съм правил и като почукам, те си отключват и ти свършват работата.
Иначе някой друг със сигурност ще помни по-добре цялото работно време от мен.
9308 381 846 82 90 и да попиташ. Тъкмо така можеш да ги попиташ кога да отидеш и в извънработно време, ако ти е по-удобно и ако има някой там. Аз така съм правил и като почукам, те си отключват и ти свършват работата.
Иначе някой друг със сигурност ще помни по-добре цялото работно време от мен.
Knights of the Cross
-
kaia
- В началото бе словото
- Специалност: немска филология
- Курс: първи
Re: Работно време на Отдел студенти (ФКНФ)?
Много благодаря! Ще се обадя и ще питам