Право първи курс 2009-2010г
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Право първи курс 2009-2010г
Нали остава това за вторник? : ) Аз чак сега се сетих, че това всъщност Е вторник. Мислех, че се пада понеделник :Р
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- frostwolf
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: frostwolf
Аз ще гледам да дойда, макар че тогава може да ми извадят мъдреца и да не съм много много в състояние.

- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
Ама ти си бил първи курс? 
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Продавам учебници и учебни помагала за първи курс, всичките на половин цена. Aко се интересувате пишете на juli_899@abv.bg.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мда. Момичето над мен е от моята група, няма да ви излъже за учебници.
Все пак предупреждавам, че при трето такова мнение директно ще трия. Вече имаш пусната обява в "Борсата", а тя е сред най-преглежданите теми в раздела.
Все пак предупреждавам, че при трето такова мнение директно ще трия. Вече имаш пусната обява в "Борсата", а тя е сред най-преглежданите теми в раздела.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Кой поток е това?MidwinterSun написа:Мда. Момичето над мен е от моята група, няма да ви излъже за учебници.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
един въпрос..как се карат лекциите и упражненията-в смисъл по колко групи заедно,целият поток..?

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Втори поток.
Но ние кажи-речи имахме всички учебници и на първи поток. Поне тези, които са си ги купили, де...
nieni, някъде беше дискутирано. Лекциите ги карате целият курс или на потоци, упражненията са на групи.
Но ние кажи-речи имахме всички учебници и на първи поток. Поне тези, които са си ги купили, де...
nieni, някъде беше дискутирано. Лекциите ги карате целият курс или на потоци, упражненията са на групи.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Силве, препоръчай ме и мене, че нещо не ми върви търговиятаMidwinterSun написа:Мда. Момичето над мен е от моята група, няма да ви излъже за учебници.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
Ако преподавателите са същите, да.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Тези учебници едва ли ще ни трябват от 5 октомври,така че няма смисъл да избързваме първокурсниците!Имаме си и други разходи сега
Но все пак да попитам вече минали по този път-кога най-късно според вас трябва да си ги набавим тези пособия за да можем да изкараме хубави оценки на сесията все пак,при положение,че си посещаваме редовно занятията 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
3 дена преди изпита, и то за големи конспекти от по 90 въпроса като Обща теория на правото. За дисциплини с конспект от по 40-50 въпроса и в нощта преди изпита да си набавиш учебниците не е проблем.RA[sgB] написа:Но все пак да попитам вече минали по този път-кога най-късно според вас трябва да си ги набавим тези пособия за да можем да изкараме хубави оценки на сесията все пак,при положение,че си посещаваме редовно занятията
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- stoevinc
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: stoevinc
+1, дет се вика... особено за теория на правото и история на бг държава и право повече от седмица недей да отделяшScorpion написа:3 дена преди изпита, и то за големи конспекти от по 90 въпроса като Обща теория на правото. За дисциплини с конспект от по 40-50 въпроса и в нощта преди изпита да си набавиш учебниците не е проблем.RA[sgB] написа:Но все пак да попитам вече минали по този път-кога най-късно според вас трябва да си ги набавим тези пособия за да можем да изкараме хубави оценки на сесията все пак,при положение,че си посещаваме редовно занятията
ПОДПИС