Относно общежитията
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: Относно общежитията
Сега дето ги дадох тези 103 лева, платих да края на месеца, добре, за месец октомври на коя дата трябва да платя?
Kim Wilde - You keep me hangin' on
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
За всеки месец се плаща до 25то число на месеца, т.е. за октомври трябва да платиш до 25ти октомври 
На кого трябва да се плати? На домакинката или пак в онази каса на 42 Б ?The Darkness Within написа:За всеки месец се плаща до 25то число на месеца, т.е. за октомври трябва да платиш до 25ти октомври
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
- Курс: четвърти
В касите се плащаmina написа:На кого трябва да се плати? На домакинката или пак в онази каса на 42 Б ?
ПП: Само дето после трябва да отидеш пак, за да си платиш консумативите..
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
брей, наистина? не го знаех това..Morgenrot написа:Освен това има една далаверка, ако си плащаш 1 месец напред (примерно ако до 20ти октомври платиш и за ноември) имаш отстъпка от наема - 10%.
но пък знам, че ако не си платиш навреме, след 25ти начисляват по стотинка на ден върху наема
- Morgenrot
- Пишете, о, братя
- Специалност: .
- Курс: четвърти
Няма лъжа, няма измама. Касиерката ми го сподели и ми спести левче и отгореCellarDoor написа: брей, наистина? не го знаех това..
но пък знам, че ако не си платиш навреме, след 25ти начисляват по стотинка на ден върху наема
А аз с твоята информация не бях запозната..
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
А касовата бележка за нас ли си остава или трябва да се даде на домакинката? 
Остава си за тебе.
Тая за семестриалния депозит се показва на домакинката и може би остава за нея, не помня, но останалите са си за теб.
Тая за семестриалния депозит се показва на домакинката и може би остава за нея, не помня, но останалите са си за теб.

- CellarDoor
- Пишете, о, братя
домакинката колкото по-рядко я виждате, толкова по-добреmina написа:А касовата бележка за нас ли си остава или трябва да се даде на домакинката?
Не бих могла да се съглася повече 

- mushmula
- В началото бе словото
- Специалност: КСК'09, СУ,Aрабистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ще има ли допълнителни класирания за общежитията за новоприетите?
Арабистика, първи курс
Агентът на ФБР с кодово име Дядо Коледа и неговата асистентка, която той нарича Снежанка по необясними лични причини, разкриха потресаваща новина- еленчето Рудолф е всъщност травестит....или в най-добрия случай много грозна жена с кофти Хелуийн костюм....
Агентът на ФБР с кодово име Дядо Коледа и неговата асистентка, която той нарича Снежанка по необясними лични причини, разкриха потресаваща новина- еленчето Рудолф е всъщност травестит....или в най-добрия случай много грозна жена с кофти Хелуийн костюм....
останах с впечетление, че май няма да имаме магнитни карти?
в такъв случай как се влиза, ако портиерката се е чупила на някъде?
- terra_inkognita
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: трети
и аз щях да попитам това, а също и за вечерното време, да речем след 12 ч., има ли портиер, няма ли, заключват ли ... практиката ще ни научи, но все пак ще се радвам, ако някой сподели опитsamanta_ написа: в такъв случай как се влиза, ако портиерката се е чупила на някъде?
Alles, was lediglich wahrscheinlich ist, ist wahrscheinlich falsch.
Как да няма карти, като вече сте платили за пропуск?
Просто ги правят бавничко. За две седмици обикновено са готови.
Портиер трябва да има денонощно, ама понякога вечер лягат да спят и няма никой...
Виж http://uni-campus.net. Разгледай форума и сайта - ще намериш информация по въпросите, които те интересуват.
Просто ги правят бавничко. За две седмици обикновено са готови.
Портиер трябва да има денонощно, ама понякога вечер лягат да спят и няма никой...
Има трета класация, която е по социални критерии. След това има индивидуална - по успех, но за нея общо-взето поне първия месец трябва да си си намерил къде да живееш и то ако малко не ти е стигнало да се класираш.Ще има ли допълнителни класирания за общежитията за новоприетите?
Виж http://uni-campus.net. Разгледай форума и сайта - ще намериш информация по въпросите, които те интересуват.

Здравейтe
Искам да попитам за 8-ми блок някой може ли да ми каже как стоят нещата? Някой бил ли е вече там?Вярно ли наемът е 150лв и какво означава, че се възстановява държавна субсидия?На някого възстановена ли е била досега?И наистина ли депозита е 300 лв?Благодаря предварително:}