Магистратури- свободни места

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

zoya
В началото бе словото

Магистратури- свободни места

Мнение от zoya »

Някой да знае,след като 26.09.2008, беше последният срок за подаване на документи за магистратури,какво става ако има свободни места или има много малко кандидати за някоя магистратура.Става въпрос за магистратури, които са само по документи.
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Магистратури- свободни места

Мнение от peterdi »

Аз лично не знам да има някаква втора кампания за тия магистратури, в които има още места. Иначе - магистратурите след География всичките са със събеседване; колкото хора подадат документи, толкова се явяват и евентуално влизат. Обикновено има и хора с втори и трети желания, те биха могли да попълнят бройките ако не успеят да влязат на първо.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Малко встрани от темата, но ако някой може да отговори ще съм благодарен. Повдигам добре изтъркания въпрос за спорта. Днес като бях на спорт преподавателят почна да ни обяснява, че според закона за висшето образование трябва задължително да имаме 240 часа спорт (4 семестъра) иначе не можем да запишем магистратура. Това било за всички независимо от факултета и съответно искам да попитам колегите, които сега записват магистратури, имали ли са подобни проблеми или отново са ме хванали за канарче :scratch:
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Не знам как е, понеже това по принцип е новост, ако сега е станало абсолютно задължително да ходиш на спорт, то сигурно след 3-4 години ще си проличи дали правят проблем при кандидатстване за магистратура. Лично аз ходих 3 години на спорт и миналата есен никой не ми е правил проблем като влизах ГИСК що нямам и четвърта
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
zvezdichka
В началото бе словото

Мнение от zvezdichka »

Незнам дали тук трябва да попитам, тъй като съм друг факултет, но питам от името на една приятелка. Завършва след две години, но в друг университет, и се интересува в СУ какви са магистратурите за ГИС и как се влиза? Много ще съм благодарна за всяка информация!
Няма невъзможни неща!
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Магистратурата ГИСК е само една.

Завършилите в ГГФ влизат със събеседване.
За хора от други университети не знам как е, но мога да питам. Обаче не е гаранция - до 2 години нещата може да са различни.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
zvezdichka
В началото бе словото

Мнение от zvezdichka »

peterdi написа:Магистратурата ГИСК е само една.

Завършилите в ГГФ влизат със събеседване.
За хора от други университети не знам как е, но мога да питам. Обаче не е гаранция - до 2 години нещата може да са различни.

Много ще съм благодарна, ако попиташ (стига да не придставлява някакъв проблем), тъй като нямам никаква идея къде да питам!
Няма невъзможни неща!
chibi
В началото бе словото

Мнение от chibi »

За хората, идващи от други университети, магистатурите са платени и се кандидаства по документи ( собствен опит) . Има изисквания за минимален успех от следването и държавните изпити, които, уви не помня. :lol:
cantariny
В началото бе словото

Мнение от cantariny »

Дали някой е запознат със съкращението - ПУТС?
Никъде в сайта не пише за тази магистратура.
Аватар
marsa
В началото бе словото

Мнение от marsa »

ПЛАНИРАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ТЕРИТОРИАЛНИТЕ СИСТЕМИ
за повече информация прочети тук http://suggfrpg.blogspot.com/
А мен ме интересува какво представляват събеседванията за прием на магистри, аз лично ще се явявам за ГИСК,видях, че за Планиране и управление на териториалните системи, Регионална и политическа география и Регионална сигурност има предложени 9 теми
keep trying
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”