[/quote][/quote][/quote]Ураган от Кирки написа:Заглавие: Манджа стрийт в Студентски Град
[quote="Prudence":23sraumx]В макдоналдс не става нито за ядене, нито за бачкане! Само тоалетните стават за нещо.[/quote:23sraumx]
От личен опит ли говориш? Можеш ли да ми поясниш защо и какво? =)
Аз си го държах това като вариант, [b:23sraumx]парите са си пари[/b:23sraumx]
Тва ми го беше написал на лично, но поради някаква причина не мога да му изпратя съобщение. Май пише, че си е изключил личните. Затова:
Ами така:
1. Работа:
В Макдоналдс не е оферта да се работи - щях да работя там и им знам условията. Да не говорим, че съм работила в друга подобна верига. Стандартите, които се изискват са прекалено високи, за сметка на заплащането - което е по-лошо и от мизерно! Ако иксаш да говорим в цифри: Предлагат начално заплащане 2.80 лв. на час, след като се премахнат данъците и осигуровките, може би спада до 2лв. Което е нечовешко, като се има предвид работата и постоянното чистене, каквото е във всяка верига. Ако ти е интересно мога и др подробности да ти споделя.
2. Качество на храната:
Всеки знае, че Макдоналдс пълнят храната си с консерванти и почти всички продукти съдържат голямо количество захар, която сама по себе си е доста вредна за организма и черния дроб. На мен дори не ми е вкусно. Зарибяват малките деца с играчки и коли и погледни сега как е в Америка - всяко 3-4 дете е дебело. Може да погледнеш документалния филм "Supersize me", който го има в Замундата. Естествено, малко е преувеличено всичко, но можеш да отделиш нужната информация от преувеличеното.
Поздрави