ironick написа:Здравейте Аз съм Светослав Христов Христосков. Искам да кажа, че никой не ме разбира. Всички ми се смеят... А защо - не знам...
Защото си кльопваш постовете неадекватно. В повечето случаи, няма връзка със завързалия се разговор
Така че влез в час и всичко ще е ОК!
Например този пост.
ironick написа:Здравейте Аз съм Светослав Христов Христосков. Искам да кажа, че никой не ме разбира. Всички ми се смеят... А защо - не знам...
Защото си кльопваш постовете неадекватно. В повечето случаи, няма връзка със завързалия се разговор
Така че влез в час и всичко ще е ОК!
Например този пост.
мен пък ме забавляват, поне има чувство за хумор
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Бе преди извесно време пробвах нещо такова-да хапя и аз,нещо,което хич,ама хииич не ми е в природата.Резултата беше доста добър,поне целта да си контролирам емоциите беше що годе постигната;)Мн обичам да си правя експерименти със мен Вие?
ra4e^f написа:Бе преди извесно време пробвах нещо такова-да хапя и аз,нещо,което хич,ама хииич не ми е в природата.Резултата беше доста добър,поне целта да си контролирам емоциите беше що годе постигната;)Мн обичам да си правя експерименти със мен Вие?
то не е интересно като се стараеш, случайно по-добре се получава ...
а експерименти със себе си обичам да правя в рамките на разни постижения и преборване със някои страхове, но не и с емоциите си...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Бах....и това го каза най-големия флуудер (спам бтв знаете ли к'фо е та го пъхате навсякъде?) във форума!
Мухахахахаа!!!!!
Смееех :whdat: :whdat: :whdat: :whdat: :whdat: :whdat: :whdat: :whdat: