ама май не е точно така тази годинаaxinora написа:aaa, не. лауреатите ги приемат над бройката. сигурна съм. така и за университетът е по-добре
лауреатите бяха в бройката
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
ама май не е точно така тази годинаaxinora написа:aaa, не. лауреатите ги приемат над бройката. сигурна съм. така и за университетът е по-добре
Не би трябвало. По принцип са извън!dastier написа:ама май не е точно така тази годинаaxinora написа:aaa, не. лауреатите ги приемат над бройката. сигурна съм. така и за университетът е по-добре
лауреатите бяха в бройката
Информацията ти е грешна, тази година влизаме десетина човека с оценки 5.50 и нагоре от олимпиядата по ИТ (НОИТ) във ФМИ. Вярно, че на самата олимпияда резултатът от теста има 2 пъти по-голяма тежест от представянето на проекта, но се влиза.bboydev написа:От 2007/8 за ФМИ важат само олимпиадите по математика и информатика. Аз още от 10-ти клас ходех на олимпиадите по ИТ, но точно 12-ти клас стана фала (бяхме 21-ви, а първите 20 проекта отиваха на национална). Тогава съжалявах, но след по-малко от месец ръководството решило, че повече с олимпиадата по ИТ няма да се влиза без изпит
Не вярвам да отпадне някоя от останалите две олимпиади като вариант за влизане, но препоръчвам да си учите и за изпит. Най-малкото каквото и да научите докато се подготвяте - няма да ви е излишно след като ви приемат
И намерете тестове от минали години.sesarr написа:П.П. Съвет за бъдещи състезатели: изчетете всичко от конспекта за теста.