Има ли начин да се набутам в 51 блок?

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Има ли начин да се набутам в 51 блок?

Мнение от Мила »

Вижте сега. За купоните си има правилник - предупреждаваш домакинката няколко дни по-рано и няма проблеми. През сесия са забранени. Могат да ви идват гости, но задължително се записват в книгата за посетители - и напускат до 12, иначе си плащате нощувката.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

E, какви купони, какви чудесии... няма да вдигаме Студентски град на главата си... ние говорим за едно съвсем безобидно стая-парти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кириле (направо се чудя как да се обръщам на теб с повече нежност :mrgreen: ) , тук говорим за кухненско помещение извън стаите, т.е. за някаква отделна стая, предназначена за готвене :colors: Така че не си блъскаме излишно ,както ги нарече, красивите главици, ами си мислим трезво и гледаме да ни се подредят нещата :flower: А щом горен курс казват, че има, значи явно има такова удобство :colors:
Аватар
beby_d
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от beby_d »

Ако на 28 като отида на софия нямам съквартирантки ще умра от скука. Ако трябва ще тропам по вратите на комшиите докато намеря компания :bounce:
Има много начини човек да бъде прав.
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от Leila_Valera »

beby_d написа:Ако на 28 като отида на софия нямам съквартирантки ще умра от скука. Ако трябва ще тропам по вратите на комшиите докато намеря компания :bounce:
Тропай на 801 - аз идвам още на 23 :|
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.

Регионално развитие и политика
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

И при мен тропни и аз съм там от 28 :mrgreen:

В крайна сметка ще взимате ли кухненски електроуреди,аз се чудя :scratch: А тази кухня на етажа ми е чудно как толкова стаи ще я ползваме :mrgreen: :geek:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Мнение от Morgenrot »

Айде сега.. почнахте да се оплаквате и че една ви била кухнята..
Ами другите блокове какво да правим, а? :)
Нито тв, нито хладилник.. за кухня и перални да не говорим
за такива дарове не смеем и да мечтаем .. :mrgreen:
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Аватар
beby_d
В началото бе словото

Мнение от beby_d »

Аз обмислям микровълновата мн сериозно. Ако в кухните на етажа няма микровълнова няма и да се замисля да си внеса! явно ще има при кой да ходя като ми е скучно :) мерси за гостоприемството и вие сте добре дошли в самотните дни :beach:
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Казах го във връзка с въпроса дали да си мъкна тостерче,някаква печица за печене на филийки и такива :roll: :lol: Не че недоволствам :geek:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Абе една микровълнова все ще влезе в употреба, но аз смятам да пристъпя към закупуване чак като видя какво е положението в общежитието :)
Аватар
Velsssy
Драскач
Специалност: СтФ ; стопанско управление с френски
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Velsssy »

А някъде из сайта на сбо да има инфо какво точно можем да намерим в кухнята :?: :mrgreen: По друг важен въпрос -мисля,че всяка стая трябва да се зареди с по 1 сушилник за дрехи.... :mrgreen:
стопанско управление (френски език) - 4ти курс
Аватар
Vladimiroff
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно Инженерство
Обратна връзка:

Мнение от Vladimiroff »

marrriq написа:Кириле (направо се чудя как да се обръщам на теб с повече нежност :mrgreen: )
Душко, съквартирантът ми се обръща към мене с 'нет-кътър', така че ти се справяш просто идеално :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

----------

Хвърляйки бърз поглед на темата осъзнавам, че доста източници на храна ще има в тоз блок. Само да се съгласите да доставяте и по стаите... :twisted:
In Area 51 [414]
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Vladimiroff написа:
marrriq написа:Кириле (направо се чудя как да се обръщам на теб с повече нежност :mrgreen: )
Душко, съквартирантът ми се обръща към мене с 'нет-кътър', така че ти се справяш просто идеално :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

----------

Хвърляйки бърз поглед на темата осъзнавам, че доста източници на храна ще има в тоз блок. Само да се съгласите да доставяте и по стаите... :twisted:
И доставки ще има, само трябва да има предварително договаряне :)

Тъй, не вярвам да правят проблем с купоните по горните етажи, защото няма да се чува толкоз, а и всички, на които може да пречи ще са на купона :)
Ако трябва ще се кани и портиерката/домакинката на купон, чее да се отпуснат, ако са много строги ! Начини всякакви :)

п.с. И аз пристигам на 29ти, тъй че на 30ти + ще сме повечето/всички там :)
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
phelps
В началото бе словото

Мнение от phelps »

Абе , дано и мен ме сложат в тоя блок, за да се включа в темите ви. Ще има купончета яко ,а ? :shaking2:
Нищо не свършва зле,ако нещо "свърши'' така -то просто не е свършило.
Аватар
Klez
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Klez »

Леле... каква дискусия се е разразила тук за нашия блок. Докато изчета всичко ме заболя главата. Първо да честитя на всички първокурсници с късмета, който са изкарали с 51блок. Видях, че се чудите и маете за ел. уреди - всякакви нагревателни уреди от рода на печки, котлони, скари са забранени и най-много да си изкарате предупреждение за изгонване от домакинката при евентуална проверка, ако не сте ги скрили добре. :) За микровълнова на мен не ми прави проблем, така че такава може да си донесете. 8) А и не виждам нужда от котлони, след като се очаква октомври да изберем домсъвет и след това да се отворят кухните, пералните и читалните. За вкарване на гости в блока по принцип не е проблем, записвайте ги при портиерите.. почти всички са точни и няма да ви се правят... А видях, че една колежка още отсега се е притеснила за Анализ 1.. абе поживей си два-три месеца, пък тогава почвай да се притесняваш.. а и в блока сме доста стари кучета от ФМИ.. за едно кафе и покана за някой и друг купон.. все ще ти обясним задачите :lol: :lol: :lol: ааа.. да... за купоните.. вярно е, че по правилник ако правите купон трябва да се обадите на домакинката и да пуснете молба, но моя съвет е да не го правите. Дори и да подадете молба пак сте длъжни да прекратите купона в полунощ, а с тази молба само се задължавате да носите отговорност за всякакви щети, причинени по етажа през нощта, а и 100% портиерката ще дойде да ви мрънка з акупона. Така че купоните си ги правите без предупреждение... лично мой съвет 8)
И сме по-красиви, и сме по-добри.
Аватар
beby_d
В началото бе словото

Мнение от beby_d »

мерси за пооооодробното разяснение :) след като не са ти направили проблем съм спокойна за микровълновата :cheers: щом си и готов да помогнеш с уроците ще се намерят желаещи да те почерпят :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”