Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Alkesaur написа:" Съжалявам, курса ви е отменен, басейна замръзна и следващите два месеца на него ще се провеждат занятия по фигурно пързаляне и лов на тюлени, приятен ден!"
Hahaha, true.
Brizeida написа:
ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА, НЕ СЕ КАЗВА ФЕДЕРБАЛ!!!! Спортът е бадминтон!
Безумното детско размятане на перца, особено неконтролируемо при това, и то на улицата без мрежа, е вече федербал!
Ааа, аз именно такъв федербал съм играла. Какво име.. feather ball..федербал.. мед ми капе на сърцето. xD
Loli написа:
Май все пак ще се запиша на тае бо, защото поне съм сигурна,че ще има музика.
И аз на това ще се запиша ^^
Значи си играла бадминтон (с мрежа, right? )
Тае-бо добре ми звучи и на мен, щом има музика, аз съм навитак. Ще видим. Да се надявам, че няма да падна като гъба след половин час интензивни кикове и махове
По-скоро ще се умориш, ще се влачиш по пода, издъхвайки и хриптейки: Waaateeeeer...waaateeeeerrr...
Шегувам се..за водата не, де..
И не, играла съм обикновен селски федербал на улицата с братовчедка ми, без мрежи и прочие :}.
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
debauchee написа:и аз само такъв съм играла ПЪК *гледа с презрение про-то дуде*
затова мисля да запиша аеробика, who's with me,аеродинамични братя и сестри
Дуде, и аз играех федербал на улицата, преди да открия ИСТИНАТА- бадминтона
Хаха, Dude, то майтап, ама аз действително играех професионално... но се наложи да спра, заради езиковата :/
Аеробиката също ме влече, вече сякаш искам да запиша 5 спорта, но, разбира се, ще бъде EPIC FAIL, ако го осъществя
Нико написа:Ама на мен ми се струва, че вие искате повече да рипате , а не да учите!?Пък може и да бъркам де!
О, бъркаш, колега! На първо място е сърдечният ентусиазъм от предстоящото (знам, че и другите го споделят с мен). - да усетим есенцията на Психологията
Пък спортът... той е нещо, което никак не е маловажно. Особено след застояването покрай изпитите... поне за мен... сега ще ми дойде като свеж въздух, предполагам
Brizeida написа:
Хаха, Dude, то майтап, ама аз действително играех професионално... но се наложи да спра, заради езиковата :/
Aз се опитах да се запиша в клуба по бадминтон в училище, но учителката по физическо не и се занимаваше да обучава нови играчи, изгледа ме тъпо и каза: А.. ти значи никога преди това не си играла професионално и не знаеш правилата? Еми айде..лека вечер.
Brizeida написа:
Aз се опитах да се запиша в клуба по бадминтон в училище, но учителката по физическо не и се занимаваше да обучава нови играчи, изгледа ме тъпо и каза: А.. ти значи никога преди това не си играла професионално и не знаеш правилата? Еми айде..лека вечер.
Постъпила е много ограничено.
Хора, скоро ще уговаряме с точност часа за срещата... предлагам в 16:00 на Ректората. (30.09)
Ако има някой, който няма възможност точно тогава, нека каже кое му е удобно на него, за да можем да се съобразим
Чета ви постовете и си мисля.. като има толкова мн желаещи за бадминтон /или федербал хаха/, и аз в това число, що пък не вземат да направят верно една групичка за ентусиастите Иначе фехтовката е забавна, аз съм тренирала и там играхме мн бадминтон, щото има разни общи движения и т.н... Абе не знам, сложна работа е тва със спортовете
А да ви питам, със срещата какво става? Ще я бъде ли на 30ти или се разпада организацията / не че някога е имало такава де, но все пак / ?
Marinaaa написа:Чета ви постовете и си мисля.. като има толкова мн желаещи за бадминтон /или федербал хаха/, и аз в това число, що пък не вземат да направят верно една групичка за ентусиастите Иначе фехтовката е забавна, аз съм тренирала и там играхме мн бадминтон, щото има разни общи движения и т.н... Абе не знам, сложна работа е тва със спортовете
А да ви питам, със срещата какво става? Ще я бъде ли на 30ти или се разпада организацията / не че някога е имало такава де, но все пак / ?
Има организация, как да няма
Виж ми предния пост, Маринкееее м
P.S. ние групичка бадминтонисти може да си съберем, но просто го няма към СУ включен тоя спорт...
Brizeida написа:
Хора, скоро ще уговаряме с точност часа за срещата... предлагам в 16:00 на Ректората. (30.09) [/b][/color]
Ректората е много широко понятие xD. 4 часа пред десния крак на Евлоги Георгиев? Че сигурно ще има и други идиоти, които ще се щматкат там и поне да се знаем кои точно сме психологията..
aз ще те чакам на левия, дано не се разминем
То датата явно си остава, трябва да изчакаме и другите да кажат дали им е удобно в 16:00. И е препоръчително да се потвърди поне няколко дена преди срещата, че някои хора влизат по-рядко и може да не го видят навреме
Eдит: кой от двамата е Евлоги и кой брат му, че аз не ги различавам ?
Последно промяна от arthaz на 21 Сеп 2009, 06:21, променено общо 1 път.