кандидати ПСИХОЛОГИЯ

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ

Мнение от Brizeida »

Earendil написа:
Alkesaur написа:" Съжалявам, курса ви е отменен, басейна замръзна и следващите два месеца на него ще се провеждат занятия по фигурно пързаляне и лов на тюлени, приятен ден!" :P
Hahaha, true. :mrgreen:
Brizeida написа:
ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА, НЕ СЕ КАЗВА ФЕДЕРБАЛ!!!! Спортът е бадминтон!
Безумното детско размятане на перца, особено неконтролируемо при това, и то на улицата без мрежа, е вече федербал!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ааа, аз именно такъв федербал съм играла. :bounce: Какво име.. feather ball..федербал.. мед ми капе на сърцето. xD
Loli написа: Май все пак ще се запиша на тае бо, защото поне съм сигурна,че ще има музика.
И аз на това ще се запиша ^^

Значи си играла бадминтон :P (с мрежа, right? ) :P

Тае-бо добре ми звучи и на мен, щом има музика, аз съм навитак. Ще видим. Да се надявам, че няма да падна като гъба след половин час интензивни кикове и махове :pirate:
Earendil
В началото бе словото
Специалност: психология
Курс: втори

Мнение от Earendil »

По-скоро ще се умориш, ще се влачиш по пода, издъхвайки и хриптейки: Waaateeeeer...waaateeeeerrr...
Шегувам се..за водата не, де..
И не, играла съм обикновен селски федербал на улицата с братовчедка ми, без мрежи и прочие :}.
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Аватар
debauchee
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от debauchee »

и аз само такъв съм играла ПЪК :D *гледа с презрение про-то дуде*
затова мисля да запиша аеробика, who's with me,аеродинамични братя и сестри :alien:
I've always been an introvert,happily bleeding!
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

debauchee написа:и аз само такъв съм играла ПЪК :D *гледа с презрение про-то дуде*
затова мисля да запиша аеробика, who's with me,аеродинамични братя и сестри :alien:

Дуде, и аз играех федербал на улицата, преди да открия ИСТИНАТА- бадминтона :D
Хаха, Dude, то майтап, ама аз действително играех професионално... но се наложи да спра, заради езиковата :/

Аеробиката също ме влече, вече сякаш искам да запиша 5 спорта, но, разбира се, ще бъде EPIC FAIL, ако го осъществя :mrgreen:
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от FoxyGirl »

Po edno vreme se bqh zapisala na aerobika i dosta mi haresa:)Kolebaq se mejdu neq i tancite...
Нико
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от Нико »

Ама на мен ми се струва, че вие искате повече да рипате :wink: , а не да учите!?Пък може и да бъркам де! :mrgreen:
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

Нико написа:Ама на мен ми се струва, че вие искате повече да рипате :wink: , а не да учите!?Пък може и да бъркам де! :mrgreen:
О, бъркаш, колега! На първо място е сърдечният ентусиазъм от предстоящото (знам, че и другите го споделят с мен). :) - да усетим есенцията на Психологията :cheers:
Пък спортът... той е нещо, което никак не е маловажно. Особено след застояването покрай изпитите... поне за мен... сега ще ми дойде като свеж въздух, предполагам :idea:
Earendil
В началото бе словото

Мнение от Earendil »

Brizeida написа: Хаха, Dude, то майтап, ама аз действително играех професионално... но се наложи да спра, заради езиковата :/
Aз се опитах да се запиша в клуба по бадминтон в училище, но учителката по физическо не и се занимаваше да обучава нови играчи, изгледа ме тъпо и каза: А.. ти значи никога преди това не си играла професионално и не знаеш правилата? Еми айде..лека вечер.
:mrgreen:
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

Earendil написа:
Brizeida написа: Хаха, Dude, то майтап, ама аз действително играех професионално... но се наложи да спра, заради езиковата :/
Aз се опитах да се запиша в клуба по бадминтон в училище, но учителката по физическо не и се занимаваше да обучава нови играчи, изгледа ме тъпо и каза: А.. ти значи никога преди това не си играла професионално и не знаеш правилата? Еми айде..лека вечер.
:mrgreen:

Постъпила е много ограничено.

Хора, скоро ще уговаряме с точност часа за срещата... предлагам в 16:00 на Ректората. (30.09)
Ако има някой, който няма възможност точно тогава, нека каже кое му е удобно на него, за да можем да се съобразим :)
:rr:
Marinaaa
В началото бе словото

Мнение от Marinaaa »

Чета ви постовете и си мисля.. като има толкова мн желаещи за бадминтон /или федербал хаха/, и аз в това число, що пък не вземат да направят верно една групичка за ентусиастите :roll: Иначе фехтовката е забавна, аз съм тренирала и там играхме мн бадминтон, щото има разни общи движения и т.н... Абе не знам, сложна работа е тва със спортовете :)

А да ви питам, със срещата какво става? Ще я бъде ли на 30ти или се разпада организацията / не че някога е имало такава де, но все пак :) / ?
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

Marinaaa написа:Чета ви постовете и си мисля.. като има толкова мн желаещи за бадминтон /или федербал хаха/, и аз в това число, що пък не вземат да направят верно една групичка за ентусиастите :roll: Иначе фехтовката е забавна, аз съм тренирала и там играхме мн бадминтон, щото има разни общи движения и т.н... Абе не знам, сложна работа е тва със спортовете :)

А да ви питам, със срещата какво става? Ще я бъде ли на 30ти или се разпада организацията / не че някога е имало такава де, но все пак :) / ?
Има организация, как да няма :P
Виж ми предния пост, Маринкееее м :mrgreen:
P.S. ние групичка бадминтонисти може да си съберем, но просто го няма към СУ включен тоя спорт...
Marinaaa
В началото бе словото

Мнение от Marinaaa »

Еми да го включат де :)

А 16:00 на ректората е супер ;) :albino:
Earendil
В началото бе словото

Мнение от Earendil »

Brizeida написа: Хора, скоро ще уговаряме с точност часа за срещата... предлагам в 16:00 на Ректората. (30.09) [/b][/color]
Ректората е много широко понятие xD. 4 часа пред десния крак на Евлоги Георгиев? Че сигурно ще има и други идиоти, които ще се щматкат там и поне да се знаем кои точно сме психологията..
Аватар
arthaz
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от arthaz »

aз ще те чакам на левия, дано не се разминем :?
То датата явно си остава, трябва да изчакаме и другите да кажат дали им е удобно в 16:00. И е препоръчително да се потвърди поне няколко дена преди срещата, че някои хора влизат по-рядко и може да не го видят навреме :P
Eдит: кой от двамата е Евлоги и кой брат му, че аз не ги различавам ? :oops:
Последно промяна от arthaz на 21 Сеп 2009, 06:21, променено общо 1 път.
Elämää täytyy rakastaa ^^
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

Добре, нека е десният крак на Евлоги. :mrgreen:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”