Rest in peace +
R.I.P. Патрик Суейзи
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
R.I.P. Патрик Суейзи
Rest in peace +
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Re: R.I.P. Патрик Суейзи
Мда, рак...нямах представа, че е бил болен. Вчера гледах някаква снимка от последните месеци, на която изглеждаше ужасно състарен, дори не бих го познала, ако не си пишеше.
R.I.P.
R.I.P.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Ми изглеждал е с десетина години отгоре и е тежал около 47 кг 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Смятах аз да пусна темата, когато научих, но ми стана някак... гадно, не знам. Но се радвам, че друг го е направил.
Харесвах Патрик Суейзи и, както казах и в една друга тема по тоя повод, му се възхищавах, задето се бори толкова мъжки. Прогнозата при подобна диагноза е много страшна (мой познат, който ми беше като дядо, почина от същото едва месец след поставянето на диагнозата) - а той издържа почти 2 години и макар от снимките да се виждаше, че е в кахексия, се надявах да стане някакво чудо и да се измъкне. Обаче не стана.
Затова и бях писала, че прочетеното в една от книгите за живота на Ланс Армстронг ме ядоса. Понеже нещата не опират до това дали си мъж и дали се бориш с всички сили с болестта, а дали имаш дни да живееш. As simple as that.
Съжалявам, че Патрик Суейзи си отиде, въпреки битката, която води толкова време. Дано почива в мир.
Харесвах Патрик Суейзи и, както казах и в една друга тема по тоя повод, му се възхищавах, задето се бори толкова мъжки. Прогнозата при подобна диагноза е много страшна (мой познат, който ми беше като дядо, почина от същото едва месец след поставянето на диагнозата) - а той издържа почти 2 години и макар от снимките да се виждаше, че е в кахексия, се надявах да стане някакво чудо и да се измъкне. Обаче не стана.
Затова и бях писала, че прочетеното в една от книгите за живота на Ланс Армстронг ме ядоса. Понеже нещата не опират до това дали си мъж и дали се бориш с всички сили с болестта, а дали имаш дни да живееш. As simple as that.
Съжалявам, че Патрик Суейзи си отиде, въпреки битката, която води толкова време. Дано почива в мир.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Rest In Peace. Чак сега разбирам, а само преди часове гледах по някоя от телевизиите, че ще излъчват "Дух".. : (
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.