Играете ли компютърни игри?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
iliyan написа:Хироусите не ме кефят по една причина. В стратегиите, които играя стават супер върли меллета и боища, а в хироусите не се наблюдават такива. Колегата, който е с ник на Викингски воин, ще ме подкрепи
Абе аз съм джиткал Хироуз, кат' ме е мързяло да движа мишката и да праскам бесните шорткийс...
ОБАЧЕ си мнооогооо прав!!! Друго си е два селекта паладини да помитат всичко наред.... /барабар с един селект стрелци, бахмааму, Аге-то защо е ограничено само до 200 единици
Абе RTS рулират, спор няма, походовите са по-мудни...
Въпреки че Civilization не мога д ая оплювам, просто щото е класика, играл съм още Civ I for DOS, много култова, цветни квадратчета беше графиката
Ама Age,Rise, SC Broodwar,C&C Generals например...малииии.... какъв бой kакво чудо, рулират просто! Несравними...
Естествено е, че съм прав. Посочи ми място във форума, където съм говорил глупости.Berserker написа:ОБАЧЕ си мнооогооо прав!!! Аге-то защо е ограничено само до 200 единици![]()
И тройката е ограничена на 200 юнити. Явно майкросфт така са си изградил представата и край. Ърта е над 300 човека. Ако направиш и чудото за популейшън лимита, отиват и до малко повече.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ДААА точно!!!! Райза също в някой случай може да стигне до 300!iliyan написа: И тройката е ограничена на 200 юнити. Явно майкросфт така са си изградил представата и край. Ърта е над 300 човека. Ако направиш и чудото за популейшън лимита, отиват и до малко повече.
ама нищо, ние ще напишеме Ейдж 4 с 600 мушморока лимит...
п.с. подписа къртиииииии!
Berserker написа:ама нищо, ние ще напишеме Ейдж 4 с 600 мушморока лимит...
Аз съм казал на колегите си, че подготвям ейдж седмица с абсолютна 3Д графика, която поддържа обемен монитор, а не плосък. Малко доста яко стана.
Ше се сетишBerserker написа:п.с. подписа къртиииииии!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Да не стане така,че да умрем гладниBerserker написа:споко найти, ще биеме наред на турнирите и ще събереме пари за вила//крепостnightwish написа:Преди време.Но бях доста добраWisp написа:Heroes 3...някой ?.
А демото на 5 излезе преди няколко месеца-имах го на компютъра си.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: