А дали може да се вземат две години за една ако си първи курс?
Английска филология 4
Модератор: Don Horhe
-
Sine Qua Non
- От дъжд на вятър
- Специалност: английска филология
- Курс: първи
Re: Английска филология 4
Благодаря за привествието, sagrat_cor
Нямам вече търпение да започна!! (нищо че не съм прочела нито една от книжките, които ни дадоха при записването
)
You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head
Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
-
snijana
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
justhuman,
именно щото не е започнала още годината и няма фиксирани приемни часове за каквото и да е шанса да хванеш секретарката по телефона или на живо е доста малък.
именно щото не е започнала още годината и няма фиксирани приемни часове за каквото и да е шанса да хванеш секретарката по телефона или на живо е доста малък.
futuristic ain't shit to me
- sindri
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Sine Qua Non написа:Благодаря за привествието, sagrat_corНямам вече търпение да започна!! (нищо че не съм прочела нито една от книжките, които ни дадоха при записването
)
language is an instinct
- jolly_f
- Да живей словото
http://sites.uni-sofia.bg/english/ - сайтът на нашия факултет, ще намерите доста информация 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- sindri
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не мисля, че могат да се вземат 2 години наведнъж.. дори да можеше, това е безумно... Първата година достатъчно изсмуква всякакво време и усилие. На 20 години има и други неща освен ученето, за които после няма да имате време. Давайте по-леко, спокойно и без болни амбиции.
language is an instinct
Доколкото знам, пръво трябва да завършиш първи курс и чак след това можеш да вземеш две години за една.Sine Qua Non написа:
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Как може някой да иска да:
1. вземе две години за една;
2. работи междувременно;
3. замине на бригада след това.
Разбирам, да беше айляк-специалност, но точно АФ...
1. вземе две години за една;
2. работи междувременно;
3. замине на бригада след това.
Разбирам, да беше айляк-специалност, но точно АФ...
-
Sine Qua Non
- От дъжд на вятър
Ами ако взема две години за една няма да работя.
Ако ходя на бигада няма да взимам две години за една. и т.н.
Не съм казала, че ще правя всичко едновременно, в момента все още преценявам кои са най-добрите варианти, а за да преценя трябва да намеря информация за всяка опция. При положение че не ме познавате и не знаете нищо за мен, моля запазете мненията и окачествяванията за себе си (специално "болните амбиции" в които съм обвинена- не запомних кой го написа, но който и да е, нека дойде, да се запознае с мен и семейството ми и да види какъв е случаят и тогава да си позволява да ми оценява амбициите.)
Както и да е нямам намерение да се оправдавам или обяснявам пред вас. Няма да ви задавам повече никакви въпроси. Приятна вечер.
ПС. Благодаря на тези, които са отговорили на въпроса ми без нежелани забележки, усмивчици и мъдри заключения в добавка.
Ако ходя на бигада няма да взимам две години за една. и т.н.
Не съм казала, че ще правя всичко едновременно, в момента все още преценявам кои са най-добрите варианти, а за да преценя трябва да намеря информация за всяка опция. При положение че не ме познавате и не знаете нищо за мен, моля запазете мненията и окачествяванията за себе си (специално "болните амбиции" в които съм обвинена- не запомних кой го написа, но който и да е, нека дойде, да се запознае с мен и семейството ми и да види какъв е случаят и тогава да си позволява да ми оценява амбициите.)
Както и да е нямам намерение да се оправдавам или обяснявам пред вас. Няма да ви задавам повече никакви въпроси. Приятна вечер.
ПС. Благодаря на тези, които са отговорили на въпроса ми без нежелани забележки, усмивчици и мъдри заключения в добавка.
You were one of a kind
- sindri
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Sine Qua Non, това не беше насочено директно към теб, не бързай да се засягаш толкова.
Изчакай да започне годината и тогава прецени. Явно никой не може да ти отговори задоволително.
Изчакай да започне годината и тогава прецени. Явно никой не може да ти отговори задоволително.
language is an instinct
-
Sine Qua Non
- От дъжд на вятър
Ок 
You were one of a kind
- Yanka_Djanka
- В началото бе словото
Айде, здравейте и от мен
И аз ще съм сега заек, ама малко гърмян вече...идвам от китната специалност Индология, но все пак имам разни въпроси:)
Значи, много ме вълнува темата с работенето и ученето...въможно ли е това, или не баш? Имам 2 взети изпита от миналата година - Езикознание и ЛТЗ и искам да питам, това освобождава ли ми мъъъничко поне програмата? Моля ви, дайте някви съвети с работата
Работя си на 3 смени по 8 часа и искам да питам дали лекциите са по-скоро сутрин, или по-скоро следобед, има ли събота и неделя лекции и разни подобни неща?
Значи, много ме вълнува темата с работенето и ученето...въможно ли е това, или не баш? Имам 2 взети изпита от миналата година - Езикознание и ЛТЗ и искам да питам, това освобождава ли ми мъъъничко поне програмата? Моля ви, дайте някви съвети с работата
Да, правилно... предполагам. На мен ми казаха че и стаята е в ремонт! Хаха... Нищо де, наистина ви благодаря за отговорите. Успех от мен и спирам да ви занимавам.snijana написа:justhuman,
- sindri
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
При нас първата година лекциите бяха следобед (от 12 или 2 обикновено започваха), пет дни в седмицата, между 4 и 8 часа на ден... Малко хора успяваха да работят и предполагам,че не им е оставало време за нищо друго, но ти ще прецениш сама това.Yanka_Djanka написа:Айде, здравейте и от менИ аз ще съм сега заек, ама малко гърмян вече...идвам от китната специалност Индология, но все пак имам разни въпроси:)
Значи, много ме вълнува темата с работенето и ученето...въможно ли е това, или не баш? Имам 2 взети изпита от миналата година - Езикознание и ЛТЗ и искам да питам, това освобождава ли ми мъъъничко поне програмата? Моля ви, дайте някви съвети с работатаРаботя си на 3 смени по 8 часа и искам да питам дали лекциите са по-скоро сутрин, или по-скоро следобед, има ли събота и неделя лекции и разни подобни неща?
Трябва да питаш дали ще ти признаят изпитите - ЛТЗ ок, но езикознанието на какъв език си го учила?
language is an instinct
- gluharche_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен
И аз имам едно питане - до колко часа продължават лекциите? Мерси предварително 
- plamena
- В началото бе словото
Здравейте! Първи курс АФ съм
1-2 часа вече чета цялата тема .. дочетох я! Само че доста се шашнах,
предполагам е нормално
Искрено се надявам да не е толкова зле колкото изглежда. Ако видя зор, да помагате