Първокурсници 2009/2010
Модератор: Шепот
Re: Първокурсниците :)
Преди 2 часа излезе класирането за общежития.
Аз определено не съм доволна,въпреки че съм приета!
И отново-някой за квартира?
Аз определено не съм доволна,въпреки че съм приета!
И отново-някой за квартира?
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Р.Бах - Илюзии
- f.ivanova
- В началото бе словото
- Специалност: пупче
- Курс: първи
Здравейте, колеги!
Имам едно кратко въпросче, и наистина ще се радвам ако някой успее да ми помогне...
Прехвърлям се от друг факултет на СУ в журналистика (задочна форма).
Проблемът е, че сроковете по прехвърлянето се препокриват с началото на лекциите на задочниците
(
Много ще съм ви благодарна, ако напишете един два реда, затова как върви и имате ли вече впечатления за преподавателите
)
П.с.
На таблото има бележка че всички занятия предвидени за зимния семестър ще се проведат на 21.09.09г.? Моля ви да разясните и това ...?
Благодаря предварително
))))
Имам едно кратко въпросче, и наистина ще се радвам ако някой успее да ми помогне...
Проблемът е, че сроковете по прехвърлянето се препокриват с началото на лекциите на задочниците
Много ще съм ви благодарна, ако напишете един два реда, затова как върви и имате ли вече впечатления за преподавателите
П.с.
На таблото има бележка че всички занятия предвидени за зимния семестър ще се проведат на 21.09.09г.? Моля ви да разясните и това ...?
Благодаря предварително
- jojofana
- В началото бе словото
- Специалност: PR
johndaniels написа:^ най-после намерихме връзката между кебапчетата и класическата музика. Хвала, колежке, наш човек си! :>
оооо, колега, събрахме се...наздраве! има ли купони във Варна, скарата ще е от мен, музиката - от теб xD
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
johndaniels написа:^ най-после намерихме връзката между кебапчетата и класическата музика. Хвала, колежке, наш човек си! :>
Опа.Варненец написа:Как е градски![]()
От коя гимназия бешеХуманитарната завърших. Последният останал концлагер на света.
Да е,ама поне имахте яки мацоранки
Моята даскалка от часните уроц беше преподавателка в хуманитарна и съм влизал няколко пъти- като в харем е
Иначе си е концлагер
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- johndaniels
- В началото бе словото
- Специалност: PR /public retardations/
- Курс: втори
Тя мойта музика само за кебапчета и шопска :ДД Нищо, знам Радка-пиратка.jojofana написа:
оооо, колега, събрахме се...наздраве! има ли купони във Варна, скарата ще е от мен, музиката - от теб xD
Сещаш се, предполагам, к'ви ни бяха униформите. Та зимната си я пазя за Хелоуин, да се правя на избягал, а с лятната си забърсвам струните, да не 'фащат ръжда. НГХНИ 4ever in my heart! Мацките, ее.. не беше кат' в 4та, ама бая народ се уреди при назе :ДД Консата и Бенджи редовно зарибяваха пред входаВарненец написа: Иначе си е концлагер
Каквато ни е държавата, такъв ни е държавният университет!
- jojofana
- В началото бе словото
^ Ей това вече не мога да й го простя на чалгата – хвърли сянка и върху шопската с ракия, и върху мъжете с трактористки потници. Любо, зарежи “Радка пиратка”, пускаме AC/DC и нареждаме софрата… xD
- Варненец
- Пишеща машина
johndaniels написа:Тя мойта музика само за кебапчета и шопска :ДД Нищо, знам Радка-пиратка.jojofana написа:
оооо, колега, събрахме се...наздраве! има ли купони във Варна, скарата ще е от мен, музиката - от теб xDХай наздраве!
Сещаш се, предполагам, к'ви ни бяха униформите. Та зимната си я пазя за Хелоуин, да се правя на избягал, а с лятната си забърсвам струните, да не 'фащат ръжда. НГХНИ 4ever in my heart! Мацките, ее.. не беше кат' в 4та, ама бая народ се уреди при назе :ДД Консата и Бенджи редовно зарибяваха пред входаВарненец написа: Иначе си е концлагерVIP от'сякъде.
Отде ,разбра че съм в 4 та
Иначе и при нас имаше яки
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Soraya
- Пишете, о, братя
Има ли някаква информация в колко часа ще се открива годината във факултета?
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
- johndaniels
- В началото бе словото
- Специалност: PR /public retardations/
- Курс: втори
jojofana написа:^ Ей това вече не мога да й го простя на чалгата – хвърли сянка и върху шопската с ракия, и върху мъжете с трактористки потници. Любо, зарежи “Радка пиратка”, пускаме AC/DC и нареждаме софрата… xD
ЙЕС ! И да са пукат душманите.
А, не съм бе, батешефе. Имах малко познати из 4-та та така, ако се сещаш за Християн и Вилката ?Варненец написа: Отде ,разбра че съм в 4 та![]()
Иначе и при нас имаше яки
Каквато ни е държавата, такъв ни е държавният университет!
xXx написа:А някой дали има програма (redovno) от миналата година да видим как е било разпределено времето например..
Дааа и аз много бих искала да знам...може и да е от по-миналата година - пак става : )
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Ами, на мен ми казаха, че откриването на учебната година ще бъде от 14:00, но не мога да гарантирам на 100 %.
Има бележка във факултета, та някой колега, който учи задочно, може да ни 'светне'
Има бележка във факултета, та някой колега, който учи задочно, може да ни 'светне'
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
-
zaeK MaturÁk
- В началото бе словото
Аз като се записвах ми казаха "ще се видим на 5-ти",нищо за откриване не ми спомена строснатата лелка.Бях днес в СОфия да се записвам за общежитие,ама нямах никакво време да отскоча да видя.Така че ,ако някои от задочниците наистина види бележка ,да каже 
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
За къде бързате бе колеги...
1 октомври няма да избяга от календара.
Като наближи денят, ще се разбере.
Май на сайта щели да качат повече инфо...
Като наближи денят, ще се разбере.
Май на сайта щели да качат повече инфо...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- KeepOnDreaming
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика - Задочно
Здравей, бъдеща колежкеf.ivanova написа:Здравейте, колеги!
Проблемът е, че сроковете по прехвърлянето се препокриват с началото на лекциите на задочниците(
Много ще съм ви благодарна, ако напишете един два реда, затова как върви и имате ли вече впечатления за преподавателите)
П.с.
Благодаря предварително))))
До момента си изпуснала ИТ, История на Бг Журналистика, а ако се забавиш още и Социология. Но не е фатално
Преподавателите са коректни и що годе симпатични, изненадващо за мен и колегите са готини. Тъй че... заповядай
Ако искаш ми пиши едно писмо да се запознаем и ще се видим когато дойдеш.
Хайде успех
It's not the age that matters, but the life in your years.
За интересуващите се относно откриването : http://prikachi.com/files/1075138n.jpg
Съжалявам,че не се чете добре ;/
Иначе от 10ч. в аулата на Ректората за всички
На 1ви вечерта къде сме? Предложения? Идеи? Хайде

Съжалявам,че не се чете добре ;/
Иначе от 10ч. в аулата на Ректората за всички
На 1ви вечерта къде сме? Предложения? Идеи? Хайде
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Р.Бах - Илюзии
Р.Бах - Илюзии