издирва се!
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
издирва се!
търсим си третия съквартирант ,блок 42б,стая 427...а ти кой си,къде сии 
-
gluharche
- В началото бе словото
- Специалност: Японистика
- Курс: първи
Re: издирва се!
и аз търся моята съквартирантка, Мирослава Стоименова, да ми драсне едно ЛС, ако случайно чете това по някакво щастливо стечение на обстоятелствата:)
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Кети айтослийката защо не пишеш вече в темата за логопедия

"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
не съм влизала просто скоро във форума
ти кой си? п.с. айтоЗлийка се пише 
- Spondaic
- Да живей словото
- Курс: втори
Ми да влизаш по-често тогава,ем объркал съм се само знаех името на града,вече как се спрягат гражданите в него не бях запознат,сори за грешката 
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
простено ти е 
имаме инфо,че лицето се казва КРИСТИНА ВАЛЕНТИНОВА ДИМИТРОВА
..къдее си 
-
zaeK MaturÁk
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
и ще е трети курс във ФКНФkecka написа:имаме инфо,че лицето се казва КРИСТИНА ВАЛЕНТИНОВА ДИМИТРОВА..къдее си
Здравейте и от мен!
Издирвам съквартирантката си от блок 52в, стая 407, на име Катерина Чолакова, доколкото знам е 4-ти курс във ФНПП.
Бих била изключително благодарна, ако ми изпратите някаква друга информация за нея или телефон за връзка, поне! Спешно е!
Благодаря!
Издирвам съквартирантката си от блок 52в, стая 407, на име Катерина Чолакова, доколкото знам е 4-ти курс във ФНПП.
Бих била изключително благодарна, ако ми изпратите някаква друга информация за нея или телефон за връзка, поне! Спешно е!
Благодаря!
Let me introduce myself
I 'm a social disease.
I've come for your wealth and leave you on your knees.. \m/
I 'm a social disease.
I've come for your wealth and leave you on your knees.. \m/