А относно срещата - Борисовата е перфектен вариант за хубаво време, а пък за лошо има други алтернативи (аз се сещам за поне 3-4), които може би зависят малко от бройката ни, така че като се видим ще го решим
кандидати ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Marinaaa
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: първи
Re: кандидати ПСИХОЛОГИЯ
arthaz, видях я тази, но е за летния семестър.. както и да е, ще разберем на 1ви 
А относно срещата - Борисовата е перфектен вариант за хубаво време, а пък за лошо има други алтернативи (аз се сещам за поне 3-4), които може би зависят малко от бройката ни, така че като се видим ще го решим
Ох, нямам търпение

Здравейте, колеги
И аз съм за срещата на 30-ти, но едно нещо ме притеснява - как ще се познаем? Според мен ще е доста неловко да си стоим и да питаме хората около нас дали са от форума на СУ
За това предлагам като понаближи датата, всички желаещи да сложат по една снимка, какво ще кажете 
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Да,права си,но трябва някой да ми обясни как се качват снимки 
Ами отиваш в някой сайт, като например http://imageshack.us/ Там кликаш browse и си избираш снимка от компютъра. После мисля,че трябваше да избереш resize за message boards и после кликаш start upload. После пействаш линка който ти се изкара във форума и готово 
Хехе, да, добра е идеята със снимките, може и просто линк да давате към отделна снимка от сайт като photobucket или ако решите- галерията към СУ. Аз оня ден си направих и сложих една единствена снимка, но пак смятам, че е достатъчна, за да ме познаете 
Може да видите адреса от профила ми
Може да видите адреса от профила ми
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Мерси,ще пробвам довечера 
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
eх, ама и вие сте едни
Ще ми развалите прекрасният момент от ' ъъъъ, извинявай, ти случайно да си от форума?! Оо, наистина, а какъв ти е никът?'

Иначе, аз ще сложа линк в профила ми отсега, защото в близката седмица не знам дали ще имам компютър, камо ли интернет
Ще ми развалите прекрасният момент от ' ъъъъ, извинявай, ти случайно да си от форума?! Оо, наистина, а какъв ти е никът?'
Иначе, аз ще сложа линк в профила ми отсега, защото в близката седмица не знам дали ще имам компютър, камо ли интернет
Elämää täytyy rakastaa ^^
Aaa не можеш ли преди това да сложиш тук във форума някоя снимка по която по ще те познаемarthaz написа:eх, ама и вие сте едни![]()
Ще ми развалите прекрасният момент от ' ъъъъ, извинявай, ти случайно да си от форума?! Оо, наистина, а какъв ти е никът?'![]()
Споко, Лоли, аз ще го позная със сигурност, ще викна и на другите, когато го видя 
С Марто сме дружки от край време и му знам физиономията (макар и не на живо, да!)
С Марто сме дружки от край време и му знам физиономията (макар и не на живо, да!)
-
Earendil
- В началото бе словото
Снимки? xD Sure!! Но не се стеснявайте, пускайте и вие на воля xDD.
Блага, добре, че си сложи снимка, че иначе не знам как щях да те позная
Блага, добре, че си сложи снимка, че иначе не знам как щях да те позная
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Аз специално заради теб я сложих
(шегувам се)
-
Earendil
- В началото бе словото
Знам, че се шегуваш ;D!
Междудругото, с една приятелка се чудехме, спортовете кога се записваха? Че имам някакъв спомен, че е през първите две седмици на ученето.. а тя живо се интересува. ^^
Междудругото, с една приятелка се чудехме, спортовете кога се записваха? Че имам някакъв спомен, че е през първите две седмици на ученето.. а тя живо се интересува. ^^
All that is gold does not glitter,
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
Още се чудя какъв спорт да запиша....Вие имате ли някакви идеи?