Tattoo - за или против?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: Tattoo - за или против?
Не бе, никви проблеми няма, дискусия да става 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аре някой да разкаже дълбокия смисъл на татуировката си, ако има такава? 
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Ако някога си направя татуировка, то тя със сигурност няма да е много голяма и ще бъде под нивото на дрехите. Така ще мога да я показвам само, когато аз пожелая- например на плажа. Защото ще ми е адски неудобно ако, да речем, съм на някакъв прием или официално събитие и тя се вижда по някакъв начин...а и от друга страна един ден като имам деца, ще ми е също неудобно и пред тях- баща им да е някакъв нашарен...
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
за.
аз все още обмислям моята, имам не една или две идеи.
а тея модните татуировки сега са драйфня и леген отгоре.
аз все още обмислям моята, имам не една или две идеи.
а тея модните татуировки сега са драйфня и леген отгоре.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
Споменаха ми за модна татуировка: ТАXI на едно деликатно място. 
- BBM
- От дъжд на вятър
Трябва да платиш,за да влезнеш а?Joker написа:Споменаха ми за модна татуировка: ТАXI на едно деликатно място.

... да платиш, за да те повозят... 
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Лафът е "Вози безплатно" 
-
snijana
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
аз съм ЗА татуировките, имам няколко направени в период от 5 години и много ги обичам. татуировката не омръзва, защото от момента в който я направиш тя става част от теб. не е като чифт сандали които си носил 10 пъти и са ти омръзнали. като мине известно време свикваш с нея до такава степен, че не можеш да си представиш тялото си без нея.
татуировките са изкуство старо колкото човечеството и това, че в момента са печеливша индустрия не променя този факт. не смятам, че хората които са изрисувани отгоре до долу са извратени, изроди, или че това е издевателство над тялото и здравето. това е просто техен личен избор, който, поне според мен, по никакъв начин не вреди на никого. който намира подобни неща за шокиращи - да не губи времето си да ги гледа и коментира. на мен пък са ми извратени и шокиращи пластичната хирургия, мацотенето с гримове, ходенето на солариум, яденето в макдоналдс, пиенето на кока-кола и хайде няма да продължавам, знаете в какъв свят живеем. всичко е въпрос на гледна точка.
някой беше написал, че не бил виждал татуиран възрастен човек (или жена). в другите страни ги има много, и никой не им обръща внимание. това са хора като всички други, с нормален живот, хубави професии, семейства, деца и т.н. това, че имат татуировки не ги дамгосва или причислява към някаква фиксирана соц-прослойка.
понеже живея в страна като България, трябва АЗ да внимавам какви татуировки и къде да си правя, за да не ставам жертва на нечии предразсъдъци. изобщо в България голям брой хора осъждат и дискриминират всякакви форми на различие, от които татуировките са може би последната дупка на кавала.
татуировките са изкуство старо колкото човечеството и това, че в момента са печеливша индустрия не променя този факт. не смятам, че хората които са изрисувани отгоре до долу са извратени, изроди, или че това е издевателство над тялото и здравето. това е просто техен личен избор, който, поне според мен, по никакъв начин не вреди на никого. който намира подобни неща за шокиращи - да не губи времето си да ги гледа и коментира. на мен пък са ми извратени и шокиращи пластичната хирургия, мацотенето с гримове, ходенето на солариум, яденето в макдоналдс, пиенето на кока-кола и хайде няма да продължавам, знаете в какъв свят живеем. всичко е въпрос на гледна точка.
някой беше написал, че не бил виждал татуиран възрастен човек (или жена). в другите страни ги има много, и никой не им обръща внимание. това са хора като всички други, с нормален живот, хубави професии, семейства, деца и т.н. това, че имат татуировки не ги дамгосва или причислява към някаква фиксирана соц-прослойка.
понеже живея в страна като България, трябва АЗ да внимавам какви татуировки и къде да си правя, за да не ставам жертва на нечии предразсъдъци. изобщо в България голям брой хора осъждат и дискриминират всякакви форми на различие, от които татуировките са може би последната дупка на кавала.
futuristic ain't shit to me
- shubi
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
- Курс: втори
Аз съм за. Даже обмислям няколко идеи за себе си 
Love Is A Feeling... Give It When I Want It.... 'Cause I'm On Fire... Quench My Desire... Give It When I Want It..
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Не виждам нищо страшно като станеш на години да си с татуси:

Not because the fox barks...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Представи си тоя да се събуди до теб сутрин :ДДДДДДДДДДД
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тоя май е доста стегнат за възрастта си
иначе забравих да спомена, че вероятно единствените ръкави, които ме кефят как седят на човек, са на Стенли
иначе забравих да спомена, че вероятно единствените ръкави, които ме кефят как седят на човек, са на Стенли
-
dessy_supertramp
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
Аз съм напълно ЗА, все пак това е изкуство и който каквото иска да говори, то наистина е изкуство!
Имам 2 татуса. Единия е наистина много красив: петолиние което започва с ключ сол от сърцето ми и се разпростира по цялото ми ляво рамо, дизайна е изцяло мой. Смисъла е това, че музиката е всичко за мен. Не съм музикантка, не мога да свиря на абсолютно нищо, вече не мога и да пея (като малка поне това ми се отдаваше, но вече не), но музиката винаги е била и винаги ще бъде едно от най-важните неща в живота ми и какъв по-добър начин да изразя това и да благодаря на музиката, че е в живота ми от това да си татуирам ноти
.
Другия татус няма да го казвам, защото беше много несполучлив за съжаление и ще ми се наложи да го преправя в най-скоро време, но това в което ще го направя ще е наистина красиво и специално..
Имам 2 татуса. Единия е наистина много красив: петолиние което започва с ключ сол от сърцето ми и се разпростира по цялото ми ляво рамо, дизайна е изцяло мой. Смисъла е това, че музиката е всичко за мен. Не съм музикантка, не мога да свиря на абсолютно нищо, вече не мога и да пея (като малка поне това ми се отдаваше, но вече не), но музиката винаги е била и винаги ще бъде едно от най-важните неща в живота ми и какъв по-добър начин да изразя това и да благодаря на музиката, че е в живота ми от това да си татуирам ноти
Другия татус няма да го казвам, защото беше много несполучлив за съжаление и ще ми се наложи да го преправя в най-скоро време, но това в което ще го направя ще е наистина красиво и специално..