Но все пак си имам своите опасения относно това дали бих била годна, тъй като нося очила. Не че не мога и без тях, но все пак... Та въпросът ми е дали има смисъл да се подготвям за кандидатстване в АМВР, щом като не отговарям на това условие?
Академия на МВР
Re: Академия на МВР
Благодаря за отговора!
Но все пак си имам своите опасения относно това дали бих била годна, тъй като нося очила. Не че не мога и без тях, но все пак... Та въпросът ми е дали има смисъл да се подготвям за кандидатстване в АМВР, щом като не отговарям на това условие?
Ами според мен нищо няма да загубиш с подготовката тя е валидна за всички ВУЗ-ове ако си решила да си с история ... Очният преглед е обикновен можеш да си направиш в някоя оптика да четеш буквите и ако всичко е както трябва да продължаваш ...съветът ми е да не се отказваш 
к'вото тря'а да се ка'е 6е се ка'е!
-
stevie
- В началото бе словото
- Специалност: мързел :)
- Курс: кандидат-студент
Лично аз ходих на очен преди да почна да се готвя, за да не си хабя напразно силите..
Все пак решението е твое..
Колеги, готови ли сте за утре..
Колеги, готови ли сте за утре..
Aми противоречиви са данните за ЦСПП ... ще се нагаждаме според обстоятелствата 
к'вото тря'а да се ка'е 6е се ка'е!