А, то това със сбръчкването е само едно от нещата, за които трябва да се мисли - и наистина е важно. Щото досега жена на сериозна възраст с татуировка не съм виждала - мога да си представя обаче колко смешно би ми станало, ако видя. А то и по-възрастните мъже с татуси са все някакви неслучили се морски вълци с картинки тип "Котва и Ай лъв Пепа'68". Разбира се, не говоря за рокерите и прочее.
Това е някакво безумие. А какво правим, когато идеята, породила желанието за татуиране, вече не е актуална или просто самата татуировка омръзне? Лазер? Операция? Носим си я въпреки това, щото тогава сме били млади и глупави? Иначе, когато уж обмислях да се татуирам (впрочем, бях малка, нашите знаеха, но знаеха и че имам акъл в главата си, та дори не се опитаха да ме "разубеждават"), бях решила и какво ще бъде. Мдам. Обаче
въпросният йероглиф трябваше да означава "сила" и аз се замислих - защо ми е да пиша върху себе си, че съм силна? Все едно не го знам... Еми не, както и да го гледам, си е точно доброволно жигосване.
А вариация на тоя, дето Акулката го пусна току-що, срещам почти всеки ден на "Графа" до Попа. Пичът си рекламира студиото, ама аз сериозно съм го виждала в кошмарите си. Бррррр...