Welcome to Sofia University.
Програмата си я взимате от Resource Center-а срещу десетина стотинки...
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Ясно... ами ако е така значи и аз ще направя същото на 30 тръгвам, следобядВалито написа:Ами, на 1ви e откриването, което означава, че май целият випуск ще сме в аулата за евентуално тържество, после само по факултети не знам къде сме, но пак май ще има нещо ии накрая само нашата специалност ще се съберем да си получим книжкитена 5ти вече си започваме с лекциите
Таа, аз реших да пътувам на 30ти рано, след това от 1ви до 4ти ще оправям багажи, няма да си ходя, че съм от Русе чакТи откъде си?
Не само маршрутите, ами цялата страна еinstinct написа:Пеша - знаеш, напр по Мария Луиза през Лъвов мост до ЦУМ, после наляво и по жълтите павета. Покрай главните улици е голяма.
Всъщност по този маршрут навсякъде е![]()
![]()
Не се срамувай. Да, мога да давам акъли (ноу-хау) за придвижване в най-гнусната и най-неуредена европейска столица, но - както е казал поетът:
"Няма да ти дам риба, а ще те науча да си я ловиш" .![]()
![]()
Последно - предполагам, че за ориентация може да ползваш и GPS (напр. телефон)

съвсем неDazed написа:Дано да се базикат тия с тези 10ст ...
дам, трябва валидна карта, за да се ползват, а акаунтът ти едва ли ще го променят.. само не разбирам от къде на къде трябва да плащаме и за ксерокса и принтера, но това е друга темаMERCES_LETIFER написа:Btw, някой по-редовен () може ли да ме осведоми как точно ставаха нещата с ползването на принтера им/на компютрите (май имаше някакви акаунти?!..), тъй като последната година се изхитрих да не си подновявам абонамента