Резултати от 4-то класиране

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
DasH
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Резултати от 4-то класиране

Мнение от DasH »

morfei написа:
DasH написа:Няма да се плаща отново такса ?
Ееееееееее ама как ме карате да чета вместо вас! :evil: За тези, които вече имат входящ номер НЕ СЕ ЗАПЛАЩА ПОВТОРНО ТАКСА!
прочетох вече извинявай :D
Аватар
Sovar
В началото бе словото

Мнение от Sovar »

Честито на новоприетите!

За жалост не съм от тях, но тук се сблъсква някаква много интересна ситуация.
Знам за специалностите, за които съм писал минималните балове от първите три класирания, и сега виждам, че за всичките тези специалностти баловете от това класиране са много по-високи :shock: :shock:

Чудя се, как тези хора с тези балове от четвъртото класиране не са влезли при първите три? :shock: :shock:

Или по-добрия въпрос - как си подреждате специалносттите бре хора?! :shock: :shock: :lol: :lol:

Нищо, нали се очаква да "има" незаети места :)
Последно промяна от Sovar на 12 Сеп 2009, 13:53, променено общо 1 път.
Където има любов, няма грях.
vilencetoooo

Мнение от vilencetoooo »

май не си платил където трябва
Joro Gaidov
В началото бе словото
Специалност: Неформално образование
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Joro Gaidov »

Не забравяй, че има много такива които не са карали изпити в СУ тази година. Или дори не са кандидатствали само с матура. А чак сега на допълнителния прием.
Practice makes perfect.
Аватар
pufito
В началото бе словото

Мнение от pufito »

morfei написа:
pufito написа:
Joro Gaidov написа:
vilencetoooo написа:ако случайно обявят още 1 класиране пак ли трябва да се плаща такса или не
Не.
То вече е обявено. Ще бъде на 21.09.
къде пише и трябва ли пак да се подават документи ?
Чети тук:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... 010_godina
съжалявам ама явно съм доста глупава та може ли някой да ми каже трябва ли пак да подавам молба с желания или автоматично съм записана за това второ класиране ?
Живей така , че да те е срам да разказваш , но да ти е кеф да си спомняш !
Аватар
pufito
В началото бе словото

Мнение от pufito »

Sovar написа:Честито на новоприетите!

За жалост не съм от тях, но тук се сблъсква някаква много интересна ситуация.
Знам за специалностите, за които съм писал минималните балове от първите три класирания, и сега виждам, че за всичките тези специалностти баловете от това класиране са много по-високи :shock: :shock:

Чудя се, как тези хора с тези балове от четвъртото класиране не са влезли при първите три? :shock: :shock:

Или по-добрия въпрос - как си подреждате специалносттите бре хора?! :shock: :shock: :lol: :lol:

Нищо, нали се очаква да "има" незаети места :)
ами има доста хора който май май не са наясно защо се анричат желания и как се подреждат
надявам се някой да не се обиди
Joro Gaidov
В началото бе словото
Специалност: Неформално образование
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Joro Gaidov »

Автоматично участвате във второ класиране, ако не сте приети на първо.
Practice makes perfect.
vilencetoooo

Мнение от vilencetoooo »

поне няма пак на опашки да се редиме ... само е кофти че не може да се кандидатства с матурата по БЕЛ за специалност с математика
nikoleska
В началото бе словото

Мнение от nikoleska »

Joro Gaidov написа:Автоматично участвате във второ класиране, ако не сте приети на първо.
НЕ Е ВЯРНООО !!! пак трябва да се отиде със същите документи (копие от диплома и молбата ) НЕ ЛЪЖИИ :x
Аватар
pufito
В началото бе словото

Мнение от pufito »

vilencetoooo написа:поне няма пак на опашки да се редиме ... само е кофти че не може да се кандидатства с матурата по БЕЛ за специалност с математика
а ако искам сега да кандидатствам нещо на което изпита е математика какво трябва да направя?
nikoleska
В началото бе словото

Мнение от nikoleska »

nikoleska написа:
Joro Gaidov написа:Автоматично участвате във второ класиране, ако не сте приети на първо.
НЕ Е ВЯРНООО !!! пак трябва да се отиде със същите документи (копие от диплома и молбата ) НЕ ЛЪЖИИ :x
ВТОРИ ЕТАП:

*Забележка: Вторият етап ще се състои само при наличие на незаети от първия етап места за прием!

16, 17 и 18 сетпември 2009 г. подаване на документи (каб. 227 – Учебен отдел – бул. Цар Освободител № 15, Ректорат, северно крило). Необходими документи:
1. Молба по образец;
2. Ксерокопие на дипломата за средно образование;
3. Квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием. Таксата се заплаща в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, северно крило.
DasH
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от DasH »

Добре де когато си напиша входящия номер и ЕГН,защо ми излиза Некоректно въведени данни! Моля повторете! :scratch:
vilencetoooo

Мнение от vilencetoooo »

ВТОРИ ЕТАП:

*Забележка: Вторият етап ще се състои само при наличие на незаети от първия етап места за прием!

16, 17 и 18 сетпември 2009 г. подаване на документи (каб. 227 – Учебен отдел – бул. Цар Освободител № 15, Ректорат, северно крило). Необходими документи:
1. Молба по образец;
3. Квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием. Таксата се заплаща в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, северно крило.
*Таксата не се заплаща от кандидати на СУ, регистрирани с вх. № за основната кампания.
4. Служебна бележка с резултат от кандидатстудентски изпит, положен в друго ВУ, валиден за съответната специалност.
Omg_tt_fu_noob
В началото бе словото
Специалност: KKET

Мнение от Omg_tt_fu_noob »

vilencetoooo написа:ВТОРИ ЕТАП:

1. Молба по образец;
*Таксата не се заплаща от кандидати на СУ, регистрирани с вх. № за основната кампания.
4. Служебна бележка с резултат от кандидатстудентски изпит, положен в друго ВУ, валиден за съответната специалност.
аз до колкото знам за редовните класирания трябваше да се потвърждава ако искаш да чакаш 2-ро класиране... ама при допълнителния май не е така
vilencetoooo

Мнение от vilencetoooo »

едва ли ще има още класирания. А ако искам нещо с математика да запиша не мога да си пусна матурата бо БЕЛ нали?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”