прочетох вече извинявайmorfei написа:Ееееееееее ама как ме карате да чета вместо вас!DasH написа:Няма да се плаща отново такса ?За тези, които вече имат входящ номер НЕ СЕ ЗАПЛАЩА ПОВТОРНО ТАКСА!
Резултати от 4-то класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
DasH
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Резултати от 4-то класиране
- Sovar
- В началото бе словото
Честито на новоприетите!
За жалост не съм от тях, но тук се сблъсква някаква много интересна ситуация.
Знам за специалностите, за които съм писал минималните балове от първите три класирания, и сега виждам, че за всичките тези специалностти баловете от това класиране са много по-високи
Чудя се, как тези хора с тези балове от четвъртото класиране не са влезли при първите три?
Или по-добрия въпрос - как си подреждате специалносттите бре хора?!
Нищо, нали се очаква да "има" незаети места
Знам за специалностите, за които съм писал минималните балове от първите три класирания, и сега виждам, че за всичките тези специалностти баловете от това класиране са много по-високи
Чудя се, как тези хора с тези балове от четвъртото класиране не са влезли при първите три?
Или по-добрия въпрос - как си подреждате специалносттите бре хора?!
Последно промяна от Sovar на 12 Сеп 2009, 13:53, променено общо 1 път.
Където има любов, няма грях.
-
Joro Gaidov
- В началото бе словото
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Не забравяй, че има много такива които не са карали изпити в СУ тази година. Или дори не са кандидатствали само с матура. А чак сега на допълнителния прием.
Practice makes perfect.
съжалявам ама явно съм доста глупава та може ли някой да ми каже трябва ли пак да подавам молба с желания или автоматично съм записана за това второ класиране ?morfei написа:Чети тук:pufito написа:къде пише и трябва ли пак да се подават документи ?Joro Gaidov написа:Не.vilencetoooo написа:ако случайно обявят още 1 класиране пак ли трябва да се плаща такса или не
То вече е обявено. Ще бъде на 21.09.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... 010_godina
Живей така , че да те е срам да разказваш , но да ти е кеф да си спомняш !
ами има доста хора който май май не са наясно защо се анричат желания и как се подреждатSovar написа:Честито на новоприетите!
Знам за специалностите, за които съм писал минималните балове от първите три класирания, и сега виждам, че за всичките тези специалностти баловете от това класиране са много по-високи![]()
![]()
Чудя се, как тези хора с тези балове от четвъртото класиране не са влезли при първите три?![]()
![]()
Или по-добрия въпрос - как си подреждате специалносттите бре хора?!![]()
![]()
![]()
![]()
надявам се някой да не се обиди
-
Joro Gaidov
- В началото бе словото
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Автоматично участвате във второ класиране, ако не сте приети на първо.
Practice makes perfect.
-
vilencetoooo
поне няма пак на опашки да се редиме ... само е кофти че не може да се кандидатства с матурата по БЕЛ за специалност с математика
НЕ Е ВЯРНООО !!! пак трябва да се отиде със същите документи (копие от диплома и молбата ) НЕ ЛЪЖИИJoro Gaidov написа:Автоматично участвате във второ класиране, ако не сте приети на първо.
а ако искам сега да кандидатствам нещо на което изпита е математика какво трябва да направя?vilencetoooo написа:поне няма пак на опашки да се редиме ... само е кофти че не може да се кандидатства с матурата по БЕЛ за специалност с математика
ВТОРИ ЕТАП:nikoleska написа:НЕ Е ВЯРНООО !!! пак трябва да се отиде със същите документи (копие от диплома и молбата ) НЕ ЛЪЖИИJoro Gaidov написа:Автоматично участвате във второ класиране, ако не сте приети на първо.
*Забележка: Вторият етап ще се състои само при наличие на незаети от първия етап места за прием!
16, 17 и 18 сетпември 2009 г. подаване на документи (каб. 227 – Учебен отдел – бул. Цар Освободител № 15, Ректорат, северно крило). Необходими документи:
1. Молба по образец;
2. Ксерокопие на дипломата за средно образование;
3. Квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием. Таксата се заплаща в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, северно крило.
-
DasH
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Добре де когато си напиша входящия номер и ЕГН,защо ми излиза Некоректно въведени данни! Моля повторете! 
-
vilencetoooo
ВТОРИ ЕТАП:
*Забележка: Вторият етап ще се състои само при наличие на незаети от първия етап места за прием!
16, 17 и 18 сетпември 2009 г. подаване на документи (каб. 227 – Учебен отдел – бул. Цар Освободител № 15, Ректорат, северно крило). Необходими документи:
1. Молба по образец;
3. Квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием. Таксата се заплаща в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, северно крило.
*Таксата не се заплаща от кандидати на СУ, регистрирани с вх. № за основната кампания.
4. Служебна бележка с резултат от кандидатстудентски изпит, положен в друго ВУ, валиден за съответната специалност.
1. Молба по образец;
*Таксата не се заплаща от кандидати на СУ, регистрирани с вх. № за основната кампания.
4. Служебна бележка с резултат от кандидатстудентски изпит, положен в друго ВУ, валиден за съответната специалност.
-
Omg_tt_fu_noob
- В началото бе словото
- Специалност: KKET
аз до колкото знам за редовните класирания трябваше да се потвърждава ако искаш да чакаш 2-ро класиране... ама при допълнителния май не е такаvilencetoooo написа:ВТОРИ ЕТАП:
1. Молба по образец;
-
vilencetoooo
едва ли ще има още класирания. А ако искам нещо с математика да запиша не мога да си пусна матурата бо БЕЛ нали?